- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.163
- 5.628
bu konu cok dogru.ve artik can sikmaya basladi,forumda kufur etmek serbest olsun bu tarz arkadaslara.hakediyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmut ve Eren varBi yerli sag bek + forvet lazim daha bence
eylülTaylan ne zaman dönüyordu
Ne diyorlarTerim ne alaka arkadaş kuş uçsa terimden bileceksiniz bu kadar acizsiniz ya , ulan eleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmıyorum. Bizim kulüpte transferler salıdan sonra açıklanıyor genelde. Salı yönetim kurulu var yine bazı şeyler konusunda açıklama olacaktır.şu mehmet özcanın duyum çıkacak mı bakam yarın pek öyle kolpacı bir adam değildir
duyulmamış yabancı transferi ha
Becali'den almak zor be memoStanciu yerine Florin Tanese ile ilgilensek daha iyi bence 26 yasinda ve seneye sozlesmesi bitiyor , transfer etmesi de daha kolay olur sanirim.
Tanese kacaStanciu yerine Florin Tanese ile ilgilensek daha iyi bence 26 yasinda ve seneye sozlesmesi bitiyor , transfer etmesi de daha kolay olur sanirim.
kim bu eleman
Becali'den almak zor be memo
Tanese kaca
Tamam ozaman git al. izin verdimseneye bosa cikiyor satmasa belese kacar , devre arasida daha ucuza birakmak zorunda kalir o yuzden fazla pahali olacagini zannetmiyorum