Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bir başkanın oğlunun kız attığı otel odası için kulübe fatura kestiği hemde bu otelin yine bu başkana ait olduğu ortaya çıktı bu kadar tepki vermediniz.Ne garip adamlar var yok art niyetliler diyeceğim o da değil.Klasik aptal diyeceğim o da değil.Şu Burak Elmas meselesini bırakın artık.Adam 3 yıllığına seçildi daha geleli 1 ay oldu.Bir durun soluklanin ligi bekleyin,sonuçları bekleyin,icraatleri bekleyin.Tutturmuslar 10 gün,10 gün sanki ülkedeki herkes söylediğini söylediği günde yerine getiriyor.Dogruluklar ülkeyiz sanki.Adam Fatih Terim'i getirdi,basketbol için nefle anlaştı diğer çalışmalarda devam ediyor işte.Her konuda bazı aksaklıklar oluyor ki biz bunlara çok alışkın bir milletiz.

Son düzenleme:
şu mehmet özcanın duyum çıkacak mı bakam yarın pek öyle kolpacı bir adam değildir
duyulmamış yabancı transferi ha
Sanmıyorum. Bizim kulüpte transferler salıdan sonra açıklanıyor genelde. Salı yönetim kurulu var yine bazı şeyler konusunda açıklama olacaktır.

Stanciu yerine Florin Tanese ile ilgilensek daha iyi bence 26 yasinda ve seneye sozlesmesi bitiyor , transfer etmesi de daha kolay olur sanirim.

Tahmin etmeme gerek bile yok.2 gun sonra bi bakalim buralara

Bu hafta 1 degil,2 transfer açıklanacağını,hocanin mutlu olacagini düşünuyorum 😎

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt