Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden scout ekibimizde bulunan bize Marcao'yu aldıran Mustafa Demirtaş'tan Stanciu yorumu dinledim. Oyuncuyu beğendiğini söylüyor ama daha çok hücum bölgesinde kullanılması gerektiğinden 2.forvet olarak etkili olabileceğinden bahsediyor. Oyuncu anlattığı gibiyse eğer ben bize faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Bizim ihtiyaç duyduğumuz oyuncu topu 2.bölgeden 3.bökgeye taşıyabilecek orta sahada maestro olarak oyunu yönlendirecek bir oyuncu. Tabiki golcü özelliklerinin de olması kaydıyla. Yanlış bir transfer olabileceğine dair korkularım var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kargalar gedsondan mehmet topalson'a dönmüş sanırım.twitterda tt olmuş :D

Eskiden scout ekibimizde bulunan bize Marcao'yu aldıran Mustafa Demirtaş'tan Stanciu yorumu dinledim. Oyuncuyu beğendiğini söylüyor ama daha çok hücum bölgesinde kullanılması gerektiğinden 2.forvet olarak etkili olabileceğinden bahsediyor. Oyuncu anlattığı gibiyse eğer ben bize faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Bizim ihtiyaç duyduğumuz oyuncu topu 2.bölgeden 3.bökgeye taşıyabilecek orta sahada maestro olarak oyunu yönlendirecek bir oyuncu. Tabiki golcü özelliklerinin de olması kaydıyla. Yanlış bir transfer olabileceğine dair korkularım var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim istediğimiz cicaldau sanırım.

eski chelseali willian 10 no oynayabiliyordu sanırım,arsenal kadrosunda düşünüyor mu acaba,32 yaşında ama çok para ister o da.2 m euro 2 yıl gelseydi çok faydalı olabilirdi tahminimce

1626027004114.webp

Şunun yaptığı yorumlar içler acısı..
Çeşit çeşit milyon tane taraftar var. Neye göre yapıyor bu yorumları.Herkes tabiki farklı farklı yorumlar yapacak.

Ama bir gerçek varki Geçmiş veya şimdiki yöneticilein yatacak yeri yok.Bunlara Galatasaray markasına verdikleri zarar için tazminat davası açılmalı.Yahu cezalaradan bahsediyor, parasızlıkdan bahsediyor. Bu klübü bu duruma düşüren tansel gibi taraftarlar ve çapsız Galatasaraylılıkdan nasibini almamış başkan ve yöneticilerdir.

futbolun akciğeri orta sahadır.orta saha hem defansa hem ofansa etki eden bölgedir.buyüzden kap bildiriminde ilk gedson olmalı ikincisi sol bek.üçüncüsü gedsonun yanına 6 no veya hoca iki sekiz düşünüyorsa bi gedson daha olmalı.ama hoca florentinoda getirilse aytaçın performansından dolayı hoca aytaçı oynatır. o yüzden aytaç psv maçında bariz ağır görüntü vermezsse hoca aytaçı korkarımki yeterli görür taylanda var der sadece gedsonu alsanız yeterli der.

Mesela yönetim şunu düşünüyor mu acaba.Taylan iyi oynadı satılırsa seneye onun yerine kimi alabiliriz.Ben daha hiçbir yönetimin bu planla çalıştığını görmedim
onu teknik heyet aslında planlamalı.mesela sezonun bitimine 2 ay kala taylana teklifler geldiğinde terim burak elmasa diyecek taylanı satabilirsin iyi bi fiyata onun yerine scout önerisi oyuncuları bi hafta içinde sana sunacam sende o hafta görüşmelere başla o listedeki oyuncular için felan .misal yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt