Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunun yaptığı yorumlar içler acısı..
Çeşit çeşit milyon tane taraftar var. Neye göre yapıyor bu yorumları.Herkes tabiki farklı farklı yorumlar yapacak.

Ama bir gerçek varki Geçmiş veya şimdiki yöneticilein yatacak yeri yok.Bunlara Galatasaray markasına verdikleri zarar için tazminat davası açılmalı.Yahu cezalaradan bahsediyor, parasızlıkdan bahsediyor. Bu klübü bu duruma düşüren tansel gibi taraftarlar ve çapsız Galatasaraylılıkdan nasibini almamış başkan ve yöneticilerdir.

Cok ayip hersey cok muhtesem gidiyor

Ve hakli tum basarisizligin sucu fatih hocamizda degil ulke ekonomisinde ve sosyolojisindedir

Misal 96-00 arasi usa ile dunya birinciligindeydik hocamizin basarilarina yansidi

Lutfen elestirirken bunlari goz ardi etmeyelim

Panteeeer 🐅 ❤️💛

ejgowa7x0aaubqw.webp

Nando
Iso kaan marcao pva
Lemina
Gedson Stanciu
Fegh mo kerem

cok mu ütopik hayal

Eskiden scout ekibimizde bulunan bize Marcao'yu aldıran Mustafa Demirtaş'tan Stanciu yorumu dinledim. Oyuncuyu beğendiğini söylüyor ama daha çok hücum bölgesinde kullanılması gerektiğinden 2.forvet olarak etkili olabileceğinden bahsediyor. Oyuncu anlattığı gibiyse eğer ben bize faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Bizim ihtiyaç duyduğumuz oyuncu topu 2.bölgeden 3.bökgeye taşıyabilecek orta sahada maestro olarak oyunu yönlendirecek bir oyuncu. Tabiki golcü özelliklerinin de olması kaydıyla. Yanlış bir transfer olabileceğine dair korkularım var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson ile Stanciu bu anlamda birbirini tamamlayabilir gibi geliyor bana.

Offfffff Islanddimmmmmmmm

Td: FATIH TERIM

................. Fatih
Yedlin..Luyi....Marcao....Emre T
................Aytac
......Emre A..... Ömer
Emre K......Ogulcan.......Kerem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt