Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.625
- 110.679
- 4.878
roşunun twitinden önce söyleseydi keşkeGurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada
Edit:gurrpegi olacakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
roşunun twitinden önce söyleseydi keşkeGurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada
yarın stanciu 19:05 !!!! yes !!!!!!!
Gurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada
Gurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada
roşunun twitinden önce söyleseydi keşke![]()
5.5 bonservis 1.75 maş olacak benceNormalde bu yaştaki birine 6M bonservis ödememize mallık derdim ama, videolardan tarz olarak şut ve freekick gibi yıllardır süren kanayan yaralarımıza derman olabilecek birine benziyor. Futbol bilgisine güvendiğim kişiler de adamla alakalı olumlu konuşuyor. O yüzden ben olumsuz bakmıyorum bu herife.
Ama umarım second striker tarzı biri değildir ve maaş konusunda çok uçmamışızdır.
yedekleri yok aytaç hariç
Taylana yedek gelecekmiumiş bariGurrpegiye göre taylan-gedson-stanciu 3 lusu olacakmış orta sahada
Ben yabancı sınırının belirlenmesine bağlı olarak oraya diengi yabancı sınıri olursa da Berkan Taylan Aytaç orayı dönüşümlü kullanacağını düşünüyorumyedekleri yok aytaç hariç
O zaman Taylan’ın arkasına ucuz yollu birini bulurlar. Dieng falan yalan olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taylan + Kerem/Barış/Emre K. ve bir yerli daha gerekiyor ilk 11 için.O zaman Taylan’ın arkasına ucuz yollu birini bulurlar. Dieng falan yalan olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi