Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7-8 Dieng’e vereceğimize 2-2,5’a Berkan’ı bağlayacaklar galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galerici arkadaş alanyaya gidecekti bir gidemedi bizzat yerinden istihbarat alacağım Berkan için Alanyalı topcularin takıldığı mekanın müdürü bizim arkadasin yeğeni telefondan da sorulmuyor heriflerin bizim gibi ilgisi yok futbola millet tuhaf karşılıyor 😆

Galerici arkadaş alanyaya gidecekti bir gidemedi bizzat yerinden istihbarat alacağım Berkan için Alanyalı topcularin takıldığı mekanın müdürü bizim arkadasin yeğeni telefondan da sorulmuyor heriflerin bizim gibi ilgisi yok futbola millet tuhaf karşılıyor 😆
@Cenk Ekim 1
Sen 2

Bu sene yerli duyumcu akıyor.

benim okuğudum yorumlarda topu ayağına beklediği, maçta fazla topla buluşturulamadığında bayağı etkisiz kaldığı falan yazılıyordu. tabii bu önemli bir detay değil teknik direktörün direktifine göre oyuncu tabii ki geriye de gelir kanatlara da açılır o topu alır, bu pek sorun değil. oyuncu hakkında bilgim yok belirtiyim dedim, umarım yazdığın gibidir rdaş
ben hiçbirzaman başkasının yorumuyla yada ergenler gibi youtube videolarıyla oyuncu yorumlamam yapılabilecek en sacma iştir o
yorum yapılacaksa adam akıllı 90 dk macını izleyeceksın bukadar net gerisi boş laf ben sahsen dinlemem bile

@Cenk Ekim 1
Sen 2

Bu sene yerli duyumcu akıyor.

Benim sadece Alanya için olabilir duyum isi..geçen gittiklerinde merihin abisiyle oturmuşlar 2 forma sözü vermiş birini kapabilirsem kapacagim .akbabanin Alanya formasını getirmislerdi bize geldiği yaz. Yani kaynagimi test ettim daha önce sağlam 😆

yabancı sınırı aynı kalırsa ortaya harrui de gelmeli

harrui x gedson
stancu

dinamik bir üçlü

Bir kez havaalanında görevli bir arkadaş ziyaretime geldi çok eskiden tanıyorum.. Ben de uçak biletleriyle ilgili bilgi verir mi diye ağzını yoklamayi dusunurken kuzenini anlatmaya başladı .Kafami skti yok abi şuna bilet var mı yok abi buna bilet var mı hergun arıyor diye ben de bozmadım ulan ne manyaklar varmış dedim 😆

Stanciu müthiş olur tam aradığımız oyuncu 5 Milyon'a falan değer bence.
Arkadaş forumda scout var yine ikna edemiyoruz. Stancu çağrışımından eleştiri çıkartıyoruz güler misin ağlar mısın?

Çok para vermezsek(6mgibi) iyi transfer hiç kafanıza bile takmayın. UCL'yi bile sallamayan idarecilerin olduğu yerde bu on numara fazla bile. Vizyon transferlerini yapacak yapı yok şuan. Bu vasata tabii olmak değil vaziyetin farkında olmak. Hakan Ç. Gibi etrafına uygun yapı kurman gereken bir profil de değil. Takır takır oynayacak isim.

Neyse herkesin üzerinde uzlaşmadığı transferler daha umut verici oluyor iyi böyle. Maliyet çok şişmese bari de kafadan haterları oluşmasa şimdiden.

Alt yapıdan herhangi bir topçu bile Kılınç kadar oynar yav. Arda kadar bile sorumluluk almayan pasifin önde gideni. Ne Ömer, ne Arda, ne de Akbaba (herif arada bir gol atıyor en azından)... Ben bu Kılınç'a ayar olduğum kadar kimseye olmuyorum.
Kılınç Fener derbisini kazandırdı bize sen ne diyorsun.

telefonu biz yakıyoruzdur inş

resim_2021-07-12_003918.webp

Arkadaş forumda scout var yine ikna edemiyoruz. Stancu çağrışımından eleştiri çıkartıyoruz güler misin ağlar mısın?

Çok para vermezsek(6mgibi) iyi transfer hiç kafanıza bile takmayın. UCL'yi bile sallamayan idarecilerin olduğu yerde bu on numara fazla bile. Vizyon transferlerini yapacak yapı yok şuan. Bu vasata tabii olmak değil vaziyetin farkında olmak. Hakan Ç. Gibi etrafına uygun yapı kurman gereken bir profil de değil. Takır takır oynayacak isim.

Neyse herkesin üzerinde uzlaşmadığı transferler daha umut verici oluyor iyi böyle. Maliyet çok şişmese bari de kafadan haterları oluşmasa şimdiden.
Renktaş bu forumda Kante gelsin boyu kısa ve tek yönlü skorer yönü yok 30 yaşında bitik adam yorumları yapacak üyeler var görmemezlikten geliyorm ben artık bazı yorumları

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt