Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
Belli ki Berkan Kutlu'nun tek bir macini izlememissin. Pas isabet kalitesi son derece yüksek, topla ilişkisi cok iyi birebir mücadelelerde kolayca kendini yerine bırakmayan, oyun görüşü merkez orta saha pozisyonu için ideal bir oyuncu. Salih yerine oyuna girdigi maclarda Salihten daha iyi oynadigina bir kac kere sahit oldum.

Terim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
Renktaş Berkan'ı hiç izledin mi? Bence hiç de kötü bir futbolcu değil, hatta o övüp bitiremedikleri ozan tufandan çok daha potansiyelli.

patrick van aanholt

Yeni nesil Lucas Neill olabilir, bence bize gelirse 1 yıl sonra sol stopere geçer.

Gedson Taylan X
Berkan Aytaç Kılınç

Bence yeterli orta saha. Eğer alınacak 2.yabancı kaliteli olursa her türlü ligin en iyi orta saha oyununu çıkarırız. Hepsi asker.

Renktaş Berkan'ı hiç izledin mi? Bence hiç de kötü bir futbolcu değil, hatta o övüp bitiremedikleri ozan tufandan çok daha potansiyelli.
Orta sahaya alınacak 3 adamdan biri Berkan, diğeri Gedson, sonuncusu 10 numara olursa şahane olur.

Gedson Taylan X
Berkan Aytaç Kılınç

Bence yeterli orta saha. Eğer alınacak 2.yabancı kaliteli olursa her türlü ligin en iyi orta saha oyununu çıkarırız. Hepsi asker.
şahsen ben de güçlü bulurum ancak "x" transferi o zaman bizim kaderimizi belirler. Eğer belhanda gibi umursamaz biri olursa şampiyon olamayız ancak sneijder gibi yaratıcı ve kilit çözücü olursa bir çok takımı 3-4 farkla yenip şampiyon oluruz.

Bu trt spıkerı psv ye elenırse galatasaray avrupa defterını kapatıyor dıyor neyın kafası bu

şahsen ben de güçlü bulurum ancak "x" transferi o zaman bizim kaderimizi belirler. Eğer belhanda gibi umursamaz biri olursa şampiyon olamayız ancak sneijder gibi yaratıcı ve kilit çözücü olursa bir çok takımı 3-4 farkla yenip şampiyon oluruz.
Gedson büyük takım oyuncusu ama ikincisi daha tecrübeli ve golcü olmalı. Takımı oynatabilmeli.

Şu eksikleri tamamlayalım da önce yine 1-2 tane scout transferi yapmak lazım kerem-bay-ozorn-sekidika gibi en kötü kiraya veririz hiçbir türlü zarar etmeyiz bu adamlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt