Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.549
- 18.782
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psv maci ertelenmis elmas transferleri yetistirecekmisBu hafta somut gelismeler beklemiyorum
psv maci ertelenmis elmas transferleri yetistirecekmis
Bazen Dursun Özbeki özlüyor gibi oluyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belli ki Berkan Kutlu'nun tek bir macini izlememissin. Pas isabet kalitesi son derece yüksek, topla ilişkisi cok iyi birebir mücadelelerde kolayca kendini yerine bırakmayan, oyun görüşü merkez orta saha pozisyonu için ideal bir oyuncu. Salih yerine oyuna girdigi maclarda Salihten daha iyi oynadigina bir kac kere sahit oldum.Terim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
Talisca creatif değil ki ayağını iyi kullanan bitiriciligi iyi olan bir oyuncu kreatif dediğimiz adam lincoln Alex tarzı olurStanciu ismi içime hiç sinmiyor, daha kreatif bir oyuncu alınmalıydı oraya Talisca gibi
Renktaş Berkan'ı hiç izledin mi? Bence hiç de kötü bir futbolcu değil, hatta o övüp bitiremedikleri ozan tufandan çok daha potansiyelli.Terim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
Orta sahaya alınacak 3 adamdan biri Berkan, diğeri Gedson, sonuncusu 10 numara olursa şahane olur.Renktaş Berkan'ı hiç izledin mi? Bence hiç de kötü bir futbolcu değil, hatta o övüp bitiremedikleri ozan tufandan çok daha potansiyelli.
Rtaş ne yapsınlar istiyorsun kimi alsınlar meselaTerim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
şahsen ben de güçlü bulurum ancak "x" transferi o zaman bizim kaderimizi belirler. Eğer belhanda gibi umursamaz biri olursa şampiyon olamayız ancak sneijder gibi yaratıcı ve kilit çözücü olursa bir çok takımı 3-4 farkla yenip şampiyon oluruz.Gedson Taylan X
Berkan Aytaç Kılınç
Bence yeterli orta saha. Eğer alınacak 2.yabancı kaliteli olursa her türlü ligin en iyi orta saha oyununu çıkarırız. Hepsi asker.
Gedson büyük takım oyuncusu ama ikincisi daha tecrübeli ve golcü olmalı. Takımı oynatabilmeli.şahsen ben de güçlü bulurum ancak "x" transferi o zaman bizim kaderimizi belirler. Eğer belhanda gibi umursamaz biri olursa şampiyon olamayız ancak sneijder gibi yaratıcı ve kilit çözücü olursa bir çok takımı 3-4 farkla yenip şampiyon oluruz.