Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların transfer falan yapacakları yok işte Barış Alpaslan ve Aytaç ile taraftarları kandirirlar takım Avrupa'dan elenincede Fatih terim bütün suç benim der konu kapanır hani transferler hazırdı on gün içinde yapacaklardı ozaman Mustafa Cengiz takıma ihanet etti Onjekuru ve Getsonu almayarak bunun başka açıklaması yok sonuçta Onjekurunun kiralık sözleşmesi Haziran ayında bitmedimi alınması için Burak Elması beklemeye gerek varmiydi anlayacağınız Burak Elmasda daha işin başında sınıf da kaldı geçmiş olsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aytaç'ı 8 numara olarak düşünüyorsan , Berkan'ı 6 olarak düşünüyorsun.

Taylan'ı geri plana atıyorsun o zaman.

Berkan * gedson * 10 numara

Taylan* Aytaç * 10 numara

böyle o zaman senin diziliş. As - yedek olarak
Evet ben böyle düşünüyorum. Berkan'ın dönen topları toplamada Taylan'dan iyi olduğunu düşündüğüm için, tabi Taylan bu ameliyattan sonra geçen sezonun ilk yarsındaki gibi oynamaya başlarsa formayı alır o ayrı.

Umıt mıllı oyuncuları uygun rakamlara kapmak lazım bıraz cıkıs yaptıklarında 4-5 mılyon euro cekıyorlar.5-6 Tane umıt mıllı ıyı oyuncu aldın mı daha sonra yabancı sınırı konusulmaz.

Sağ beke Yedlin gidene kadar transfer yapılmasına karşıyım. Orada Fatih hoca Yedlin gönderilmedikçe içerden çözüm bulmalı Sekidika mı olur bu çözüm yada U19'un sağ beki Mahmut Keskin mi olur onu bilmem ama öbür türlü kadro çok şişiyor ki Mahmut Keskin'e şans verilirse sezon içinde ilk başlarda zorlansa da sonradan alıştıkça iyi bir Trük sağ bek kazanacağımızı düşünüyorum.
Yedlin psv maclarindan sonra gider

Pesimist misin sen veli kardeş adamı boguyorsun sabah sabah hayatında oturup izlemedigi adamlara Türk diye ne bilim 28 yaşında Rumen diye giydirip sallayıp duruyor yok 6 milyon bonservis 2 milyon yıllık ben hiç sanmıyorum yıllığınin o kadar olacağını o ayrı da size de adam beğendirilmez keremde bonservisle gelmiş olsaydı onu da begenmezdin herkes muhasebeci

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir trasnfer değerlendirilirken tüm koşullarına göre değerlendirilmelidir. ayrıca yanlış bir durumu saptamak kötümserlik değildir. örneğin kerem gibi oyuncuyu 200k bonservis ile alırsan bu bir yatırım transferi olur. ama 3 m eur bonservis verip alırsan o zaman çok büyük bir risk almış olursun günümüz ekonomik şartlarına göre. zaten büyük paralara transfer edilmiş türk oyuncular da bu bonservis bedelleri altında eziliyor çoğu zaman.

stanciu'yu da -eğer alınırsa- maddi koşullarına göre değerlendiririz. ama bahsi geçen meblalar gerçek ise, çok çok kötü transfer olur.

Emre Kilinc geldiginden beri daha 1 kere asil mevkisinde oynamadi ve simdi BAY aliniyor. Bunu hicbir mantikla anlatamaz Terim bize.
Emre Kılınç kanatta denendi ya kanatta denendiğinde hep burada eleştirildi. Bizde en iyi performansını ortada verdi ki bence ciddi de katkı yaptı. Özellikle zor maçlarda hep sahnedeydi Fener, Alanya, Bjk maçları mesela. Emre düşünülen planlamada Gedson ve Stanciu'nun ilk alternatiflerinden biridir bana göre. Orta sahada Akbaba bana göre gereksiz oldu ama onunda skor katkısı ve şansı yüksek o yüzden bir de yabancı sınırlaması sayesinde elde tutuldu kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt