Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topali ne yapacak la bunlar. Stopere almıştır herhal.

Altay
Serdar Caulker Atilla
Ozan Gustavo İrfan Alioski
Özil/Pelkas
Serdar-Boupendza

Alioski 'ye 1 PvA 'a 2 ...

1 senedir sol bek bulamadık mı gerçekten ? gidip sol bek oynayan Yedlin 'in peşine düşüyoruz hem de 30 yaşında

Alioski 'ye 1 PvA 'a 2 ...

1 senedir sol bek bulamadık mı gerçekten ? gidip sol bek oynayan Yedlin 'in peşine düşüyoruz hem de 30 yaşında
Anholt iyi topcu enesim,iyi transfer.2 sene idare etsin yeter.premier lig istatistikleri de iyi asist olarak falan

Aanholt Alioski'den çok daha iyi sol bek, Makedon Caner Erkin için bu kadar övgü olması garip umarım almayız.

1626082474332.webp

salim manavin yurt ici haberleri disindaki yabanci futbolcu haberlerine inanmiyorum.salliyor.van anholtun menajerinin gelcegini italyan adam yazdi,sonra bizim basin atladi

Aanholt Alioski'den çok daha iyi sol bek, Makedon Caner Erkin için bu kadar övgü olması garip umarım almayız.
Yav yabanci siniri olmasa da keske alioskiyi sola degil,sol kanada falan alsak.ama adam hem imza parasi istiyo,hem yillik
2.5 milyondan asagi oynamam diyo.bu sartlarda kimse almaz solbeke ulkeden

Bu sabah öğleden önce divan başkanımızla karşılaştık ayak üstü beş dk sohbet ettik transfer sordugumda bana federasyondan hem haber hem para bekliyorlar dedi toplantıya yetişeceği için çok sıkıştıramadım ,açıkcası çokta anlayamadım ne demek istediğini

Taylan bu takimda mecbur kalinmadikca 11 oynamaz en kritik yer 6 no tum oyunu baslatan adam pres altinda bozulmadan top cikarabilmeli 6 8 10 ve forvet yabanci olsun turkleri savunmaya koymak lazim birde kanada bu ligte hersey hucum demek 2 yersen 3 atacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt