Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.866
- 11.971
- 1.163
Aanholt,Gedson,Stanciu bu üç ismi çözelim sonra biraz daha ağırdan alabiliriz transferi ama önce bu üç isim çözülmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son 11. sayfada kalmışım direk 185'e geldim
kuzen bu bjk ghezzal-rosieri bitirecek gibi. biz bunlarla dalga geçtik kadroları dağıldı diye ama ebubekir dışında kayıpları yok. büyük başkan ahmet nur çebi hakkında ne düşünüyorsunTaylana bizi kandirip milli takimda irfanla sarmaş dolaş olup ekibimizi covide bogmasindan beri asiri uyuz oluyorum. Sakatlık numaraları da cabası. Derhal gönderilmeli.
Taylana bizi kandirip milli takimda irfanla sarmaş dolaş olup ekibimizi covide bogmasindan beri asiri uyuz oluyorum. Sakatlık numaraları da cabası. Derhal gönderilmeli.
Aanholt,Gedson,Stanciu bu üç ismi çözelim sonra biraz daha ağırdan alabiliriz transferi ama önce bu üç isim çözülmeli.
kuzen bu bjk ghezzal-rosieri bitirecek gibi. biz bunlarla dalga geçtik kadroları dağıldı diye ama ebubekir dışında kayıpları yok. büyük başkan ahmet nur çebi hakkında ne düşünüyorsun
Bu sabah öğleden önce divan başkanımızla karşılaştık ayak üstü beş dk sohbet ettik transfer sordugumda bana federasyondan hem haber hem para bekliyorlar dedi toplantıya yetişeceği için çok sıkıştıramadım ,açıkcası çokta anlayamadım ne demek istediğini
Yapacaklari forvet transferiyle gene en buyuk favori olurlar. Ahmet bey sessiz sedasız işini yapan duzgun bir başkana benziyor.kuzen bu bjk ghezzal-rosieri bitirecek gibi. biz bunlarla dalga geçtik kadroları dağıldı diye ama ebubekir dışında kayıpları yok. büyük başkan ahmet nur çebi hakkında ne düşünüyorsun
Yabancı siniriyla yayın ihale paraları konusudur gerçekten önemli etkenler haklı olabilir