Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aanholt,Gedson,Stanciu bu üç ismi çözelim sonra biraz daha ağırdan alabiliriz transferi ama önce bu üç isim çözülmeli.

PVA geçen yıl düşüşe geçti. Yerine genç Mitchel oynadı hatta bir ara Palace taraftarı sürekli Mitchel'in oynaması gerektiğini oynamayınca yangın yaptığını biliyorum. Umarım Clichy etkisi yaratır ama zor.

Taylana bizi kandirip milli takimda irfanla sarmaş dolaş olup ekibimizi covide bogmasindan beri asiri uyuz oluyorum. Sakatlık numaraları da cabası. Derhal gönderilmeli.
kuzen bu bjk ghezzal-rosieri bitirecek gibi. biz bunlarla dalga geçtik kadroları dağıldı diye ama ebubekir dışında kayıpları yok. büyük başkan ahmet nur çebi hakkında ne düşünüyorsun

Sağ bek sol bek sıkıntımız ortasahadan daha vahim durumda. Yedlin paşam abd ye dön

kuzen bu bjk ghezzal-rosieri bitirecek gibi. biz bunlarla dalga geçtik kadroları dağıldı diye ama ebubekir dışında kayıpları yok. büyük başkan ahmet nur çebi hakkında ne düşünüyorsun

Kadromuz fenerin de beşiktaşın da altında.İşin garibi acele etmesi gereken bizken sağolsun yönetim 1 ayda anca barış alperi alabildiler.

images%20(3).webp

Vay garibim GS taraftarı (bende dahil) gerçekten adam akıllı transfermi bekliyorsunuz boşuna beklemeyin bu parasızlık da transfer falan olmaz çünkü kimse iyi futbolcusunu bedava fermez boşuna hayal kurmayın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 günde 1 transfer büyük rezillik.Gelecek oyuncular da pva,stanciu,berkan,gedson falan öyle acayip zor transferler falan değil.Maça kalmış 9 gün.Ne zaman gelip antrenman yapıp kadroya girecekler.Psv turunu geçmemiz imkansız hale geldi.Büyük eksi.

Dorukhani niye almıyor bizimkiler?Gedson gelecek ise Önlerinde de Rumen oyuncu oynayacak ise dorukhan süper olur Gedson'un yanında.Alanyada ki adam ile ugrasilacagina Dorukhan alınmalı.Hem daha uyumlu olur gelecek iki adama.

Yapacaklari forvet transferiyle gene en buyuk favori olurlar. Ahmet bey sessiz sedasız işini yapan duzgun bir başkana benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt