Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay garibim GS taraftarı (bende dahil) gerçekten adam akıllı transfermi bekliyorsunuz boşuna beklemeyin bu parasızlık da transfer falan olmaz çünkü kimse iyi futbolcusunu bedava fermez boşuna hayal kurmayın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye alan alıyor elektrik faturasını ödeyemeyen senin 2 katın borcun olan klüp ghezall rosie joesf aboubakar bulup getiriyor şimdi costa texiera ilgileniyor yapan yapıyor yeterki iş bilen adamların olsun parayla alakası yok olayın yönetici yok bizde hepsi okumuş kültürlü ama vizyonsuz kişiler

allah korusun demedim zaten
istediği yerde patlatabilir
o an onu demek istedim
1626085093794.webp

Gedson dışında ismi geçen transferlerden seni heyecanlandıran var mı.

eskiden 10 numara için City'den Elano, Bundesliga'dan lincoln ve Sneijder gibi oyuncuları alırdık. Şimdi stanciu gibi 28ine gelmiş çekya dışına çıkamamış ortalama bir rumen 10 numara peşindeyiz. orta saha için ismi geçen diğer isimlerde öyle Melo, Fernando nerede bunlar. ismi geçen sol bekler 8-10 sene önce gündeme gelse yangın başlardı şimdi nöbeini tutuyoruz. Ülke ve biz çok şey kaybetmişiz.

Gedson dışında ismi geçen transferlerden seni heyecanlandıran var mı.

eskiden 10 numara için City'den Elano, Bundesliga'dan lincoln ve Sneijder gibi oyuncuları alırdık. Şimdi stanciu gibi 28ine gelmiş çekya dışına çıkamamış ortalama bir rumen 10 numara peşindeyiz. orta saha için ismi geçen diğer isimlerde öyle Melo, Fernando nerede bunlar nerede. ismi geçen sol bekler 8-10 sene önce gündeme gelse yangın başlardı şimdi nöbeini tutuyoruz. Ülçe ve biz çok şey kaybetmişiz.
Beni heycanlandirmasi muhim degil, transfer taraftarda heycan yaratsin diye yapilmiyo.

Geldi ki 10 sene once getirdigimiz adamlari bugun getirebilmemiz pek mumkun durmuyor. Tr'de ben yasamiyorum siz yasiyorsunuz ekonominin durumu boyleyken etkilenmemek mumkun mu. Kulubler senelerdir bok gibi yonetildigi de bir gercek var. Melo gibi adamlara sen 3 veriyordun 3.5 veriyordun, simdi veremiyorsun. Basit aslinda anlamak ama anlamamak istemek zor. Suan zoru yapiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt