Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer görüşmemiz:
Biz: kac istiyon?
Onlar:10
Biz: 2 verelim
Onlar.olmaz.
Iki hafta sonra:
Biz:2.2 verelim
Onlar 10
Böyle böyle son günlere kadar devam eder 😂

Geldiğin gibi getirirsin öncelikli bölgelerine 3 transfer geri kalanını fırsat kolluyoruz dersin taraftar sabreder ama şimdiki durum kabul edilemez bariz hata yapıyorlar PSV ilk maçı 3 0 kazanırsa Remzi Sanver üstad o kibar adama Twitter dan Azer bülbül paylaşımı yaptırır bu taraftar söyleyeyim

İyice çöpe döndü nöbet

Şu harun muslu zaten kolpacı çıktı ifşalandı kuru ve 8temmuzda biri geliyo demişti

İnstadaki feyk gsevgisi 7temmuzda şu 8 temmuzda şu diye isimler vermişti oda patladı

Zeki uzundurukan,ertem,aspor gibi yerleri zaten hiç saymıyorum

Ank kaandada patladı nevzat habire patlıyo

Emre kaplan volkan kılıç gibilerin zaten haberi bile yok bişeyden

Kahveci biridr patladı

Gurrpegide 2-3 hafta önce kırmızılar gelecek gedson geliyo dedi oda patladı

Gsevgisi hesabı el değiştirdi diyolar bana mantıklı geliyo çünkü yazım tarzı eskisi gibi değil,hesap el değiştirdi diyenede en sevdiğimin ölüsünü öpiyim ki el değiştirmedi gibi komik bişey yazmış

Ghezzalle ilgileniyoruz her an bitebilir diyip sonraki gün teklif bile vermedik dedi,luyiyi salıcaz dedi 3 kuruşa şimdi beğenildi kalıcak diyo iyice t geçiyolar milletle

Yağızla ertan iyi ama onlarda rakip takım mubabiri bizle ilgili yaptıkları haberler manipülatif oluyo genelde onlarıda geç

Yerli ve milli duyumcumuz ahmet denizci zaten ayrı bi alemde

Rodopta apo gidince haber alamıyo üfürüyo

İtalyan gazeteciler gs ruiye 5 verdi veriyo dedi dün teklif bile yapmadı dediler onlarda kolpa

Geriye kimse kalmadı,transferde yok,konuyu kapatıp en güzel kadınlar konusuna doğru akalım hep birlikte

Şu alper yılmaz neymiş sanki uganda liginden alıyoruz. 1 basit transfer ne kadar sürüyor. Öncelik bile değil. Bonservissiz adamların hepsi imzaladı gitti sağa sola

İyice çöpe döndü nöbet

Şu harun muslu zaten kolpacı çıktı ifşalandı kuru ve 8temmuzda biri geliyo demişti

İnstadaki feyk gsevgisi 7temmuzda şu 8 temmuzda şu diye isimler vermişti oda patladı

Kahveci biridr patladı

Gsevgisi hesabı el değiştirdi diyolar bana mantıklı geliyo çünkü yazım tarzı eskisi gibi değil,hesap el değiştirdi diyenede en sevdiğimin ölüsünü öpiyim ki el değiştirmedi gibi komik bişey yazmış

Ghezzalle ilgileniyoruz her an bitebilir diyip sonraki gün teklif bile vermedik dedi,luyiyi salıcaz dedi 3 kuruşa şimdi beğenildi kalıcak diyo iyice t geçiyolar milletle

Yağızla ertan iyi ama onlarda rakip takım mubabiri bizle ilgili yaptıkları haberler manipülatif oluyo genelde onlarıda geç

İtalyan gazeteciler gs ruiye 5 verdi veriyo dedi dün teklif bile yapmadı dediler onlarda kolpa

Geriye kimse kalmadı,transferde yok,konuyu kapatıp en güzel kadınlar konusuna doğru akalım hep birlikte
Rodopun kaynagi apo degildi. Pmden yazicam simdi

İyice çöpe döndü nöbet

Kahveci biridr patladı

Yani artık bu hesapların haberlerini taşıyıpta ne beklentiye girin nede kimseyi beklentiye sokun

He makarasına paylaşıyosanız problem yok herkes kolpa olduklarını bilsinde kanan olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt