Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Elbet bu kötü günler bitecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra da daha kötü günler gelecek.Elbet bu kötü günler bitecek
Sen izledin mi o bolumu?temmuz 2006 galiba. kizi sevgilisi aldatiyo.gece saat 2,programi ariyo ve aldatildigini söylüyor .okan da kiz uzgun diye evine araba yolluyo,kizi programa getiriyo.programda sabaha kadar ismail ykdan Allah belani versini söylüyorlar.gonul yazar falan var.![]()
Simdi eksi sozluge girip o geceki yorumlari okudum tekrar.programin yil donumuymus.naciye cingillli ablamiz 9 temmuz 2006 gecesi cikmis televizyon makinasina.tuhaf : )şimdi hatırladım sen söyleyince
Berke geri dön diye pankart acacagizNapcaz?
Alalım
Valla donk gibi gamsız yerine Melo yu klubeye oturtup milleti kudurtmasini istemez misin sayın karatasgalatasaray huzurevispor olarak değişssin sonra takımın adı![]()
![]()
Onada giderler 1m teklif ederler insanı dinden imandan çıkarırlarDikkat ettinizmi gedson,halil,moreno vs ilgilendiğimiz isimlerle ilgili hep kiralık opsiyon konuşuluyo
Ffp bitmiş hala kiralıyoruz adamları daha mohamedin ödemesi var
Saçma sapan işler
Allahım şu mübarek günde ne olur doğru olsun
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Üstat limyada pirince giderken eldeki bulgurdan olmayakal Watana güvenirim. Mohammedden biliyorum
Kötü günde de Galatasarayliyiz ölene kadar.Sonra da daha kötü günler gelecek.