Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Şüphe yok polat destekli çok duyumcu olurdu orası kesinyigit sardan kazansaydi duyumun kralina verirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şüphe yok polat destekli çok duyumcu olurdu orası kesinyigit sardan kazansaydi duyumun kralina verirdi
FFP zaten esnetildi pandemiden dolayı. Ama genele baktığımızda (söyledikleri/açıkladıkları doğruysa) finansal açıdan iyilerdi.Ya ben Cengizin maddi yönden pek bi yanlışının olduğunu düşünmüyorum ffp cezasını bitirdi, eğer kriterlere uymasaydı oyarlardı bizi. Ama becerizsiz iş bilmez futboldan zerre anlamaz pısırık diye eleştirebiliriz tabi. Bide çok ağır hastalık geçirdi kafa iyice gitti ondan sonra. Koltukta durduğu her saniye zarar oldu camiaya
En son oynanan psv maçında ki kadromuz;
İsmail Çipe, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Fernando, Donk, Selçuk İnan, Rodrigues, Feghouli, Gomis.
Sonuç, 3-1 mağlubiyet. Goller, Bergwjin, Malen, Gakpo, Linnes.

Bizde ondan korkuyoruz yaHa şunu da söyleyeyim eğer başkan ile terim arasının bozulacağını düşünüyorsanız çok beklersiniz. Diğer yönetim gibi olmayı bırak, her gece durum değerlendirmesi yaptıklarına eminim. Transfer komitesinin başında Burak Elmas var.
Savunma dörtlüsü ve kaleci muazzammış!En son oynanan psv maçında ki kadromuz;
İsmail Çipe, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Fernando, Donk, Selçuk İnan, Rodrigues, Feghouli, Gomis.
Sonuç, 3-1 mağlubiyet. Goller, Bergwjin, Malen, Gakpo, Linnes.
bu arkadaşlar zeki cocuklar oldukları icin eleştirilerini mizahi bir bakış açısıyla dile getiriyorlar. bu yuzden kendi aralarında eglendiklerini hatta galatasaraylı olmadıklarını dusunuyorsun ama yanılıyorsun.Dedikoduyla alakası yok. 7/24 her konuda olumsuz basan arkadaşlar var. Birçoğunu da engelledim. Bunu kişisel eğlenceleri olarak görüyorlarsa kendi grupları arasında devam ettirsinler. Her gün her konuda da olumsuz düşünüyorlarsa hayatları ne durumda merak ediyorum. Ve Galatasaraylı olduklarına da inanmıyorum. Eleştirel boyutun da dışında yaptıkları çünkü.
Bi bakayım reisLayklayanlardan attım heralde herkese
@Semih Aslan reis bi sana atamadım profilin kapalı diye pm atılmıyo
Bu kadro ile turu geçme ihtimalimiz %10
psv bize 5 şut çekemez çok abartıyorsunuz psvyi
Kafa dağıtmak için twitterda aşı karşıtlarının profilleri birebir, dipsiz bir kuyu gibi içlerine çekiyorlar insanları resmen müthiş bir şey
sol bek bu ikiliyle devam ederse o kanattan 150 gol felan yerizTerim'in 11 deki üç yerli için düşündüğü yerler bence;
Sol bek: e.taşdemir, ömer
6 numara: aytaç, taylan
Üçüncü yerli olarakta arda, akbaba, kerem, kılınç'tan birini kullanır.
Sol beke ve 6 numaraya yabancı aldıracağını düşünmüyorum.