Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben Cengizin maddi yönden pek bi yanlışının olduğunu düşünmüyorum ffp cezasını bitirdi, eğer kriterlere uymasaydı oyarlardı bizi. Ama becerizsiz iş bilmez futboldan zerre anlamaz pısırık diye eleştirebiliriz tabi. Bide çok ağır hastalık geçirdi kafa iyice gitti ondan sonra. Koltukta durduğu her saniye zarar oldu camiaya
FFP zaten esnetildi pandemiden dolayı. Ama genele baktığımızda (söyledikleri/açıkladıkları doğruysa) finansal açıdan iyilerdi.

En son oynanan psv maçında ki kadromuz;

İsmail Çipe, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Fernando, Donk, Selçuk İnan, Rodrigues, Feghouli, Gomis.

Sonuç, 3-1 mağlubiyet. Goller, Bergwjin, Malen, Gakpo, Linnes.

Artık PSV sonrası beklenildiği belli ama gedson+solbek atmaları lazım maça kadar ciddi eleştiriler gelir.

Türü geçmemiz çok zor ancak ilk maçın deplasmanda olması avantaj gibi.Şansinda yardımıyla bir beraberlik koparabilsek,ümit olabilirdi.

15 Temmuzda listeler veriliyor ama maçtan 1 gün önce 2 oyuncu daha ekleyebiliyoruz basit şeyler atlanmak isteniyor hep

Dedikoduyla alakası yok. 7/24 her konuda olumsuz basan arkadaşlar var. Birçoğunu da engelledim. Bunu kişisel eğlenceleri olarak görüyorlarsa kendi grupları arasında devam ettirsinler. Her gün her konuda da olumsuz düşünüyorlarsa hayatları ne durumda merak ediyorum. Ve Galatasaraylı olduklarına da inanmıyorum. Eleştirel boyutun da dışında yaptıkları çünkü.
bu arkadaşlar zeki cocuklar oldukları icin eleştirilerini mizahi bir bakış açısıyla dile getiriyorlar. bu yuzden kendi aralarında eglendiklerini hatta galatasaraylı olmadıklarını dusunuyorsun ama yanılıyorsun.

Kafa dağıtmak için twitterda aşı karşıtlarının profilleri birebir, dipsiz bir kuyu gibi içlerine çekiyorlar insanları resmen müthiş bir şey

Başkanım kıymetini bilemedik(!)

5d0d2371ae298be3810e50c1.webp

Terim'in 11 deki üç yerli için düşündüğü yerler bence;
Sol bek: e.taşdemir, ömer
6 numara: aytaç, taylan
Üçüncü yerli olarakta arda, akbaba, kerem, kılınç'tan birini kullanır.
Sol beke ve 6 numaraya yabancı aldıracağını düşünmüyorum.

Terim'in 11 deki üç yerli için düşündüğü yerler bence;
Sol bek: e.taşdemir, ömer
6 numara: aytaç, taylan
Üçüncü yerli olarakta arda, akbaba, kerem, kılınç'tan birini kullanır.
Sol beke ve 6 numaraya yabancı aldıracağını düşünmüyorum.
sol bek bu ikiliyle devam ederse o kanattan 150 gol felan yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt