- 15 Aralık 2015
- 1.869
- 1.628
- 813
İmparator için farketmezki. Top bizde kalsın, yana ve geriye temposuz oynayalım yeter.sol bek bu ikiliyle devam ederse o kanattan 150 gol felan yeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparator için farketmezki. Top bizde kalsın, yana ve geriye temposuz oynayalım yeter.sol bek bu ikiliyle devam ederse o kanattan 150 gol felan yeriz
Layklayanlardan attım heralde herkese
@Semih Aslan reis bi sana atamadım profilin kapalı diye pm atılmıyo

Sal banaBeyler pmden yazarım ama aykutla hakan atasoya söylemiyiceksiniz söz mü(uyuz oldum ikisine)
Söz diyenler layk tuşuna bassın(layk atanlara salıcam duyumu)
Layklayanlardan attım heralde herkese
@Semih Aslan reis bi sana atamadım profilin kapalı diye pm atılmıyo
yaman bir çelişkiGaliba aşı olmayacağım acayip aydınlandım
Ben çok farklı düşünüyorum.Kaan Ayhan hamlesi yapılmaz ise sol açık ve sağ açıkta,birde göbekte birtane yerli kullanacağını dusunuyorum.Hatta Solda Barış ya da Arda'yi,Sağda Kerem'i kullanabilir.Kaan Ayhan olursa da ortada 3 yabancı kullanacak sanırım.Tabi ki yorumTerim'in 11 deki üç yerli için düşündüğü yerler bence;
Sol bek: e.taşdemir, ömer
6 numara: aytaç, taylan
Üçüncü yerli olarakta arda, akbaba, kerem, kılınç'tan birini kullanır.
Sol beke ve 6 numaraya yabancı aldıracağını düşünmüyorum.
Dorukhanı hiç sevmiyorum. Alanın elinde kalacak o çocuk. Sakatlıktan sonra dümdüz bi topçu olduDorukhan boşta iken alsak çok iyi olur.Gedsonun yanında 6 numara olarak iyi olur bence.Birde önlerine şöyle güzel bir 10 numara efsane olur.
Sakatlıktan önce hakikaten iyi oyuncu olacak gibi görünüyordu.Bir umut işte belki bizle eski günlerine döner.Dorukhanı hiç sevmiyorum. Alanın elinde kalacak o çocuk. Sakatlıktan sonra dümdüz bi topçu oldu
Muazzam fark var önceki haliyle. Sakatlığından sonra fiziksel güç olarak geriledi mi yoksa tamamen psikolojik mi çözemedim. Şu anki hali yedek bile olamayacak kıvamda resmenSakatlıktan önce hakikaten iyi oyuncu olacak gibi görünüyordu.Bir umut işte belki bizle eski günlerine döner.
bu adam bjk den okkalı bi sözleşme istiyordu. bize gelmez umarım tam fblik topcuSakatlıktan önce hakikaten iyi oyuncu olacak gibi görünüyordu.Bir umut işte belki bizle eski günlerine döner.
Dünden beri bu konu hakkında hiç ses yok. İptal olma olasılığı hayli yüksek bence