Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in 11 deki üç yerli için düşündüğü yerler bence;
Sol bek: e.taşdemir, ömer
6 numara: aytaç, taylan
Üçüncü yerli olarakta arda, akbaba, kerem, kılınç'tan birini kullanır.
Sol beke ve 6 numaraya yabancı aldıracağını düşünmüyorum.
Ben çok farklı düşünüyorum.Kaan Ayhan hamlesi yapılmaz ise sol açık ve sağ açıkta,birde göbekte birtane yerli kullanacağını dusunuyorum.Hatta Solda Barış ya da Arda'yi,Sağda Kerem'i kullanabilir.Kaan Ayhan olursa da ortada 3 yabancı kullanacak sanırım.Tabi ki yorum:)

Dorukhan boşta iken alsak çok iyi olur.Gedsonun yanında 6 numara olarak iyi olur bence.Birde önlerine şöyle güzel bir 10 numara efsane olur.

Sakatlıktan önce hakikaten iyi oyuncu olacak gibi görünüyordu.Bir umut işte belki bizle eski günlerine döner.
Muazzam fark var önceki haliyle. Sakatlığından sonra fiziksel güç olarak geriledi mi yoksa tamamen psikolojik mi çözemedim. Şu anki hali yedek bile olamayacak kıvamda resmen

sol kanat için kerem/barış çok iyi oldu. ikiside gencecik yerli oyuncular ve girecekleri forma rekabetinin çok faydalı olacağını düşünüyorum, gelişimlerini hızlandıracaktır. bu sene sol kanat tamamen barış ve kereme emanet edilmeli. hatta sağ kanatta da ara sıra forma verilmeli.

6 numara için aynı şekilde taylan ve aytaç ligi çok rahat götürür. kağıt üstünde ikiside a+ oyuncu gibi durmuyor fakat yine ilk 11 için her hafta yarışmaları gerek. ikisinin aynı kalibrede olması avantaj.

2 bölge için yerli oyuncularımız gayet yeterli ve iyi duruyor. eğer sınır kalkmazsa rakiplerimizdeki yerli kaleci bizde dezavantaja dönüyor.

3. yerli 8 numara için berkan olursa ki kendisini çok beğeniyorum,
gedson - taylan - berkan tempo ve fizik olarak çok iyi duruyor fakat yaratıcılık ve skor anlamında sıkıntılı gibi.

gedsonu daha skorer ve ceza sahasına koşan bir oyuncuya çevirebilirsek bence bu üçlü ortasaha ve genç kanatlarımızla + marcao ile çok sağlam ve dinamik, gelişime açık bir kadro iskeleti kurmuş olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt