Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni forma sponsorumuz aciklandi mi tanıtımda

1626256832199.webp

Rönesans tablosu gibi :asd: Hiç biri 4.yıldızı göremedi.

Yanlış hatırlamıyorsam Fifa 2019'da Fatih Hocam Kurzawa'yı kariyer modunda devamlı takıma alıyordu.

25 milyon eurolarda fiyat biçiyorduk

bilmiyorum psg'de oyun anlayışı ve görev tanımı farklı olabilir , orda önünde çok ofansif oyuncu var o yüzden ilerde çok sorumluluk almıyor da olabilir ama bir yandan da insan düşünüyor bu kadar ofansif takımda her türlü daha fazla ofansı düşünen bir karaktere bürünmeli bir bek oyuncusu yani oyuncunun içinde mi yok ofans katkısı ya da görev tanımı mı bunu gerektiriyor bilemiyorum.Son 2 sene ofansa katkısı yok gibi birşey.
aslında bi bek defans bi bek ofans yönü ağır oluyor.mesela neymar defans yapan oyuncu değil buyüzden arkasındaki bek oyuncusu defansa ağırlık vermeli.eğer yanlış analiz etmediysem kruzawada çok sağlam ofans gücü var.çıktığında çok hızlı çıkıyor ve topuk pasları ara paslar iki kişiyi çalımlamalar felan özellikleri gayet iyi görünüyor.belki oyunun iki yönünüde iyi yapıyordur ama dediğm gibi neymardan dolayı defans ağırlıklı oynuyor.

video yanıltıcı ise bişey diyemem ama bu adam tr ligine 5 gömlek fazla.3-5-2 oynamak zorunda kalsan hem kanat hem bek oynar görüntüsü veriyor.tr ligindeki rakiplerin sağ tarafı eğer yanlış analiz etmiyorsam bu adam tek başına krallık kurar .

Bu akşam başkanımızın gülcemalini görüp bir kez daha mutlu olalım. Belki bize bir süprizi olur

Kurzawa icin 7 milyonluk bir opsiyon olabilir diyenler olmus

Şu an en zor transfer kurzawa. Eğer onu çözersek diğerleri çorap söküğü gibi gelir. Muhtemelen hoca da bu transfere ağırlık verin demiştir

kruzawa ile ilgili bu videoyu izliyorum resmen gözümün pasını sildi.bu adamda bi anormallik yoksa ve bize gelirse bu resmen allahın nasip ettiği kısmet olur.hani denirya allah bi kuluna bişey nasip ederse dünya bi araya gelse onu engelleyemez.bu resmen öyle bişey.dediğim gibi bu adam hep böyleyse mental ya da müzmin sakatlık felan bi anormal halleri yoksa büyük piyangodur

erken suer ve gokay da kiralik gidecek gibi.isik kaan,atalay,ali yavuz ve yunusun kalmasi sevindirici.atalay biraz hirsli olsa ne guzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt