Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Eminim ki bütün futbolcularla anlaşıldı ama yabancı sınırının belirsizliği yüzünden açıklanamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katil olacaksın sakin ol renkdasSeni bir elime alırım ben varya. Bu üslupla kimle konuşuyosun sen tanımadığın birine? İyi yüz vermişiz sana
Olur mu
Başkanımın safına gecmen beni sevindirdiEminim ki bütün futbolcularla anlaşıldı ama yabancı sınırının belirsizliği yüzünden açıklanamıyor
bir kere doğru tarafı tutamadınBaşkanımın safına gecmen beni sevindirdi
biz başkancı değiliz hocacıyız hoca mutluysa biz de mutluyuz rtaşımBaşkanımın safına gecmen beni sevindirdi
hocanın oyun şablonunda ofansif bek çalışır bencehocanın oynattığı oyun stiline uygun bir bek hatta adı geçenlerde en uygunu.
bende azönce biraz bakındım nasıl oyuncu diye,adamda hız çalım atma yeteneği top kapma felan muhteşem yıkılmıyorda gol vuruşlarıda iyi çok teknik bi oyuncu çok sağlam defans yapıyor .bazı çalımları neymarla yarışır nerdeyse.yanlız müzmin sakat değilse taraftar önünde hulka dönüşebilir.psg nin bunu bırakması çok tuhaf ve bize gelirse o da ayrı bi tuhaf.bayaa iyi bek.hiç inandırıcı gelmiyor buyüzden bize gelmesi.kurzawa pek ofansa desteği olan bir bekten ziyade kademeyi iyi yapan bir beke benziyor
Mostafayi yerli mi saydinmuslera
rosier luyindama marcao kurzawa
berkan gedson
ghezzal stanciu kerem
mo
Rosier cimbom'un çocuğuyum ben diye mesaj atmışmuslera
rosier luyindama marcao kurzawa
berkan gedson
ghezzal stanciu kerem
mo
Cl kadrosu buMostafayi yerli mi saydin
yabancı mMostafayi yerli mi saydin
bilmiyorum psg'de oyun anlayışı ve görev tanımı farklı olabilir , orda önünde çok ofansif oyuncu var o yüzden ilerde çok sorumluluk almıyor da olabilir ama bir yandan da insan düşünüyor bu kadar ofansif takımda her türlü daha fazla ofansı düşünen bir karaktere bürünmeli bir bek oyuncusu yani oyuncunun içinde mi yok ofans katkısı ya da görev tanımı mı bunu gerektiriyor bilemiyorum.Son 2 sene ofansa katkısı yok gibi birşey.bende azönce biraz bakındım nasıl oyuncu diye,adamda hız çalım atma yeteneği top kapma felan muhteşem yıkılmıyorda gol vuruşlarıda iyi çok teknik bi oyuncu çok sağlam defans yapıyor .bazı çalımları neymarla yarışır nerdeyse.yanlız müzmin sakat değilse taraftar önünde hulka dönüşebilir.psg nin bunu bırakması çok tuhaf ve bize gelirse o da ayrı bi tuhaf.bayaa iyi bek.hiç inandırıcı gelmiyor buyüzden bize gelmesi.