Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E6PoF4cXoAAHneI

kurzawa pek ofansa desteği olan bir bekten ziyade kademeyi iyi yapan bir beke benziyor
bende azönce biraz bakındım nasıl oyuncu diye,adamda hız çalım atma yeteneği top kapma felan muhteşem yıkılmıyorda gol vuruşlarıda iyi çok teknik bi oyuncu çok sağlam defans yapıyor .bazı çalımları neymarla yarışır nerdeyse.yanlız müzmin sakat değilse taraftar önünde hulka dönüşebilir.psg nin bunu bırakması çok tuhaf ve bize gelirse o da ayrı bi tuhaf.bayaa iyi bek.hiç inandırıcı gelmiyor buyüzden bize gelmesi.

bende azönce biraz bakındım nasıl oyuncu diye,adamda hız çalım atma yeteneği top kapma felan muhteşem yıkılmıyorda gol vuruşlarıda iyi çok teknik bi oyuncu çok sağlam defans yapıyor .bazı çalımları neymarla yarışır nerdeyse.yanlız müzmin sakat değilse taraftar önünde hulka dönüşebilir.psg nin bunu bırakması çok tuhaf ve bize gelirse o da ayrı bi tuhaf.bayaa iyi bek.hiç inandırıcı gelmiyor buyüzden bize gelmesi.
bilmiyorum psg'de oyun anlayışı ve görev tanımı farklı olabilir , orda önünde çok ofansif oyuncu var o yüzden ilerde çok sorumluluk almıyor da olabilir ama bir yandan da insan düşünüyor bu kadar ofansif takımda her türlü daha fazla ofansı düşünen bir karaktere bürünmeli bir bek oyuncusu yani oyuncunun içinde mi yok ofans katkısı ya da görev tanımı mı bunu gerektiriyor bilemiyorum.Son 2 sene ofansa katkısı yok gibi birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt