Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolcular giyecegi forma baya guzel ve kaliteli gorunuyor.

1626254731130.webp

İç saha forması yine de geçen senekinden baya güzel son zamanlardaki en kötü birinci formamız geçen senekiydi.

Eskiden bu kadar fark yokdu sanırım.
Bunların yaptığı ayıp.400 az para mı..

Ama formaları beğendim.Parçalı çapraz olması çok güzel duruyor.Siyahda çok güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taraftar forması 120 tl oluyodu orjinal olanı 400 oluyodu normalde. Şimdi bokunu çıkartıp taraftar formasını orjinal fiyata satıyolar.

Bu taraftar formasını pazarda aynı şekilde bulabiliriz. Yazık oluyo kulübe, kimse 400 tl verip almaz şu çakmayı. Onun dışında orjinaline diyecek bir şey yok, kaliteli kumaşı belli zaten.

Eskiden formaları yeni yildiz transferler tanitirdi. Şimdi ogulcanlar tanıtıyor. Tskler burak.

Yeter yahu birkere yazdın idare ettik.Mokunu çıkarma artık.Milleti korsanami yönlendiriyorsun?Bu hem Galatasaray'liliga ihanet hem de suça özendirmedir.Bu da kriminal bir eylemdir ceza kanunları da bunu tazmin etmekle yükümlüdür.Yani bir de mod olmuşsun.Su kafadaki bir adamı kim mod etti yahu.Adam açık açık Galatasaray taraftar formunda millete gidin korsan ürün alın diyor.
Seni bir elime alırım ben varya. Bu üslupla kimle konuşuyosun sen tanımadığın birine? İyi yüz vermişiz sana

Keske manken olsaymis
Biraz abartıyoruz ya çocuk ilk yarının sonlarında oynadığı tüm maçlarda bence muazzam katkı verdi.

Bizi devre arasına girerken pota kalmamızı sağlayan oyunculardandı bana göre.

Sonrasında yaşanan sıkıntılar adamı etkiledi...

Toplamda 9 maç sahada kalmış 4 gol 1 asist fena değil bence. Zaten golcü bir forvette değil tarz olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt