- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Melihler karıştı ama mesaj yerine ulaştıBen doktor dglim lan @Melih Peker'e soyleyelim. 1 tane de bana alsin seninle birlikte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melihler karıştı ama mesaj yerine ulaştıBen doktor dglim lan @Melih Peker'e soyleyelim. 1 tane de bana alsin seninle birlikte.
artık polyannanın kocası gibi takılacağım. forumda gerçekleri söyleyenlere dışlayıcı bir tavır olmaya başladı yapacak bir şey yok
formayı topçuların üstünde görmeden sallamamak lazım. her sene aynı şey oluyor
Taraftar forması 120 tl oluyodu orjinal olanı 400 oluyodu normalde. Şimdi bokunu çıkartıp taraftar formasını orjinal fiyata satıyolar.Eskiden bu kadar fark yokdu sanırım.
Bunların yaptığı ayıp.400 az para mı..
Ama formaları beğendim.Parçalı çapraz olması çok güzel duruyor.Siyahda çok güzel.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o güne kadar küfür edip ihraç olurumDik dur. Gün sonunda savunduklarimiz çıkacaktır
Bu Oğulcan'a tüm formalarımız acayip yakışıyor. Acayip bir durum.
Leopar desenliyi bile giyse daha güzel gösterebilir formayı.
bu konuda sana hak veriyorumformayı topçuların üstünde görmeden sallamamak lazım. her sene aynı şey oluyor
Seni bir elime alırım ben varya. Bu üslupla kimle konuşuyosun sen tanımadığın birine? İyi yüz vermişiz sanaYeter yahu birkere yazdın idare ettik.Mokunu çıkarma artık.Milleti korsanami yönlendiriyorsun?Bu hem Galatasaray'liliga ihanet hem de suça özendirmedir.Bu da kriminal bir eylemdir ceza kanunları da bunu tazmin etmekle yükümlüdür.Yani bir de mod olmuşsun.Su kafadaki bir adamı kim mod etti yahu.Adam açık açık Galatasaray taraftar formunda millete gidin korsan ürün alın diyor.
Biraz abartıyoruz ya çocuk ilk yarının sonlarında oynadığı tüm maçlarda bence muazzam katkı verdi.Keske manken olsaymis