Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.677
- 10.275
- 2.638
Konu dışı ama stat ne durumda ? Çimler serilmedi mi acaba hala ? Bir de başkanın stat için çok büyük bir hayalim var sözünü de ne zaman gerçekleştireceğini merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu dışı ama stat ne durumda ? Çimler serilmedi mi acaba hala ? Bir de başkanın stat için çok büyük bir hayalim var sözünü de ne zaman gerçekleştireceğini merak ediyorum.
Çim ekildi gübreleme yapılıyordu. Sanırım bir iki hafta içinde hibrit çim ekimi yapılacak. Daha sonrada o çimler bicilip son halini göreceğiz. Nereden baksan 2 ayı vardirKonu dışı ama stat ne durumda ? Çimler serilmedi mi acaba hala ? Bir de başkanın stat için çok büyük bir hayalim var sözünü de ne zaman gerçekleştireceğini merak ediyorum.
Bugün transfer olursa olur yoksa yarın a felan transfer yetişmez
Fenerin gsevgisi yazmıştı ordan görmüşlerGökhan Gönül'e Galatasaray'ın da teklif yaptığı ancak deneyimli futbolcunun tercihini Rizespor'dan yana kullandığı iddia edildi.
Hürriyet
Bu haberi yapan hangi fantaziyi yaşıyo acaba
Kerem ve Barış çok farklı tip oyuncular ben ikisininde oynayacağını düşünüyorum hoca Barış ve kereme güvendiği için onyekuruyu almadıKerem ve BAYdan en az birinin daimi 11 oyuncusu olacağını düşünüyorum.. Oğulcan bu adamlarla rekabet edemez arda fegh desen kıçını kaldiramiyor kanat transferi desen o da olanaksız gibi.. Geriye tek rakip Babel kalıyor onun da yaş kemale erdi ama hocanın solda ilk tercihi bana kalirsa Babel olacak sağda da gençlerden biri oynar..
tecrübeli yedek kaleci için de volkana teklif yapmışız o darıcayı tercih etmişGökhan Gönül'e Galatasaray'ın da teklif yaptığı ancak deneyimli futbolcunun tercihini Rizespor'dan yana kullandığı iddia edildi.
Hürriyet
Bu haberi yapan hangi fantaziyi yaşıyo acaba
Fatih Terim Gökhan'ı çağıracak bu rize'ye gidecek öyle miFenerin gsevgisi yazmıştı ordan görmüşler
Barış gördüğüm kadarıyla sağda oynayınca öizgiyi kullanabiliyor. Kerem solda barış sağda kullanabilir o haldeKerem ve Barış çok farklı tip oyuncular ben ikisininde oynayacağını düşünüyorum hoca Barış ve kereme güvendiği için onyekuruyu almadı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sofyan 2-3 hafta sonra idmanlara baslayacakmis.bizle görüşmeler somut sekilde devam ediyomus.iyi topcu diyolar
Van anholt cepte zatenya ne kurzawası pva nın imza parasını veremiyoruz daha boştaki adamı alamıyoruz
1 m euro imza parası istiyormuşVan anholt cepte zaten
Diengin kulübü tok satici dediler.burak elmas bicok opsiyonu değerlendireceğiz demişti transferde. Sofyan opsiyonla beraber kiralanır sanirimHani Dieng ne oldu
Barış ikinci forvet gibi kanatta gole yakın oynuyor sol kanatta sag da daha çok çizgiye inerek oynuyorBarış gördüğüm kadarıyla sağda oynayınca öizgiyi kullanabiliyor. Kerem solda barış sağda kullanabilir o halde