Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı ama stat ne durumda ? Çimler serilmedi mi acaba hala ? Bir de başkanın stat için çok büyük bir hayalim var sözünü de ne zaman gerçekleştireceğini merak ediyorum.
Çim ekildi gübreleme yapılıyordu. Sanırım bir iki hafta içinde hibrit çim ekimi yapılacak. Daha sonrada o çimler bicilip son halini göreceğiz. Nereden baksan 2 ayı vardir

Bugün transfer olursa olur yoksa yarın a felan transfer yetişmez

Bugün sanmam ama özellikle cuma günü açıklanmaması büyük kaos çıkarır.açıkçası cuma 19:05 ten sonra twitterda yönetim istifa başlığı göreceğimi tahmin ediyorum.cuma sol bek gedson enazından bu ikisi yetişmeliki hoca psv maçından bir gün öncesi taktik antremanda çalıştırabilsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem ve BAYdan en az birinin daimi 11 oyuncusu olacağını düşünüyorum.. Oğulcan bu adamlarla rekabet edemez arda fegh desen kıçını kaldiramiyor kanat transferi desen o da olanaksız gibi.. Geriye tek rakip Babel kalıyor onun da yaş kemale erdi ama hocanın solda ilk tercihi bana kalirsa Babel olacak sağda da gençlerden biri oynar..
Kerem ve Barış çok farklı tip oyuncular ben ikisininde oynayacağını düşünüyorum hoca Barış ve kereme güvendiği için onyekuruyu almadı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sofyan 2-3 hafta sonra idmanlara baslayacakmis.bizle görüşmeler somut sekilde devam ediyomus.iyi topcu diyolar

Gökhan Gönül'e Galatasaray'ın da teklif yaptığı ancak deneyimli futbolcunun tercihini Rizespor'dan yana kullandığı iddia edildi.

Hürriyet

Bu haberi yapan hangi fantaziyi yaşıyo acaba
tecrübeli yedek kaleci için de volkana teklif yapmışız o darıcayı tercih etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt