Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1626276466732.webp

1626276559682.webp

1626276606076.webp

şinoya benziyor şut stili

Bu yönetim kadar yalancı bir yönetim gorduk mu? Ciddi soruyorum bakıyorum beceriksiz değil yalancı

Kalçadan çıkartıyor şutu. Bayılıyorum bu tarz şut çekebilen futbolculara. Hem şut çekeceği belli olmuyor, kaleci hazırlıksız yakalanıyor, hem de sert ve isabetli şutlar çıkıyor. Çok gol atar bu arkadaş bizim ligde böyle. En kötü dönen topları tamamlayıp gol atarız. Herkes yaş ve maliyet konusunda şikayetçi ama bu adamın istatistiklerine baktığımızda ne vereceği aşağı yukarı belli gibi. Tüm takımı 25 yaş altı futbolcularla kuramayız, öyle bir futbol yok. En önemli eksiğimiz sahanın herhangi bir yerinde bile olsa 6-8-10-94 numara fark etmez; Oyun aklı yüksek, hızlı düşünüp hızlı karar verebilen bir yaratıcı oyuncu eksikliği. Mariano gittikten sonra iyice belli oldu bu sorun. Gelirse bu arkadaş bu eksikliği giderecek gibi görünüyor. Gedson ile birlikte fark yaratır.

Dünyada 10 numara kalmadı ya başka sokun bakalım kulübe bu kazığı. Herifler 6'ya bırakmıyordu kim bilir ne kadar yükselttik teklifi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt