Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.669
- 4.878
şinoya benziyor şut stili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozan tufan gibiEkli dosyayı görüntüle 130669
Ekli dosyayı görüntüle 130671
Ekli dosyayı görüntüle 130672
Saçma sapan bu olasılıklar böyle olsa hepsi bizde olurbu bana gerçekçi gelmedi
ben de bir an noluyor dediydim
doğruozan tufan gibi
Ömürlük bir dakika
haklısın renktaş bunların ne denli doğru olduğu ortadaSaçma sapan bu olasılıklar böyle olsa hepsi bizde olur
transfer hususunda aşama kaydettik mi?
işin sürprizini kaçırmak istememhaberler sende renktaş.

Kalçadan çıkartıyor şutu. Bayılıyorum bu tarz şut çekebilen futbolculara. Hem şut çekeceği belli olmuyor, kaleci hazırlıksız yakalanıyor, hem de sert ve isabetli şutlar çıkıyor. Çok gol atar bu arkadaş bizim ligde böyle. En kötü dönen topları tamamlayıp gol atarız. Herkes yaş ve maliyet konusunda şikayetçi ama bu adamın istatistiklerine baktığımızda ne vereceği aşağı yukarı belli gibi. Tüm takımı 25 yaş altı futbolcularla kuramayız, öyle bir futbol yok. En önemli eksiğimiz sahanın herhangi bir yerinde bile olsa 6-8-10-94 numara fark etmez; Oyun aklı yüksek, hızlı düşünüp hızlı karar verebilen bir yaratıcı oyuncu eksikliği. Mariano gittikten sonra iyice belli oldu bu sorun. Gelirse bu arkadaş bu eksikliği giderecek gibi görünüyor. Gedson ile birlikte fark yaratır.Ekli dosyayı görüntüle 130669
Ekli dosyayı görüntüle 130671
Ekli dosyayı görüntüle 130672
Ya abi herifin buyuk takim gormuslugu yok
Belhanda bundan iyidir kesin hatta
Cildiracagim su adamin pesinden kosuyorlar