Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
floryanin tapusunu veriyorduk bunu alırken vay be
Hocanın bizzat ifadesine göre, bonservisine 8 yerine 5 isteseler alacaktık Tetteh' i...Alınıp beklentiyi karşılamasa yine yönetim suçlu olurdu, kalitesi belli birini alamadılar diye...Hocamız ancak transfer yatınca sahiplendi talebini ki açık kapı kalsın. Basit numaralar ama olsun, yemeye hazır bir çoğunluk var nasıl olsa; yemeyen de yemiş gibi yapıyor...

neden transfer yapamadıklarını buldum ziyarete gitmekten vakit kalmıyor

Beşiktaş, resmi siteden yapılan forma tanıtım açıklamasında Kenan Karaman'ı da formaları tanıtan oyuncuların arasında duyurduktan sonra Karaman'ın ismini resmi açıklamadan çıkarttı.

neden transfer yapamadıklarını buldum ziyarete gitmekten vakit kalmıyor
images

Aynı mantık

ertem şener rosier ve ghazzalda sorun yok bejekede ikiside dediğinden beri rosier ve ghazalla anlaşamadı kargalar .burhan can terzi bile bir ertem şener değildir ertem bir ikoldür idöldür

yav bu çok sallıyor öyle böyle değil daha kazandığı savaş yok.

Bu hiç değilse sallıyor. ANK bile dış başında ismi çıkınca şu kadar teklif, oyuncu gelmek istiyor falan diyor. Yerli basında galasevgisi ima etmeden ya da dış basında çıkmadan yeni bir isim duymuyoruz. Muhabirlerin tamamı çöp bu sene.

Açaydım kollarımı, gitme diyeydim....

Sen ki; pandeminin en kötü zamanında GEDSON'u Covid pozitif olduğu halde ambulans uçakla saat 17ye dakikalar kala yetiştirip, ambulansta sözleşme imzalatmıştın.

Biledim değerini affet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt