Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.815
- 37.460
- 2.773
Evet Haberturkte ama Hateturk td de degil
mesajımız net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Haberturkte ama Hateturk td de degil
Hocanın bizzat ifadesine göre, bonservisine 8 yerine 5 isteseler alacaktık Tetteh' i...Alınıp beklentiyi karşılamasa yine yönetim suçlu olurdu, kalitesi belli birini alamadılar diye...Hocamız ancak transfer yatınca sahiplendi talebini ki açık kapı kalsın. Basit numaralar ama olsun, yemeye hazır bir çoğunluk var nasıl olsa; yemeyen de yemiş gibi yapıyor...floryanin tapusunu veriyorduk bunu alırken vay be
Terim’in Tetteh ile ilgili bir aciklamasi var, paramiz olsaydi Tetteh’i 3-4 milyona alabilirdik demistiBize ne kdra sokacaklardı bu kazığı hatirlıyon mu
neden transfer yapamadıklarını buldum ziyarete gitmekten vakit kalmıyor
yav bu çok sallıyor öyle böyle değil daha kazandığı savaş yok.
Amaç oymuş herhalde, yanlış anlamışız başkanı....Burak Elmas bu gidişle kendini transfer edecek bir yere
ne demek bu tam olaraktanHocamız ancak transfer yatınca sahiplendi talebini ki açık kapı kalsın.
rezan'da varışıtan gün de ordaymış yeni farkına vardım.
Hazirlik maci yapmayacak miyiz acaba
Başkan yardımcımızbaşkanın yanındaki kavruk bebe kim yöneticimiz mi ?
''Bonservisine 8 milyon istediler, alamadık'' diye hayjflanmıştı, kamera ve mikrofonlara. Çok net hatırlıyorum...Terim’in Tetteh ile ilgili bir aciklamasi var, paramiz olsaydi Tetteh’i 3-4 milyona alabilirdik demisti
affet.