Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7247.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi açtım bende basıyolar ama dizilişleri iyi değil, baskıdan çıkan rahat pozisyona girer.Paok beceremiyor gibi.
Paok da iyi söylediğim gibi. Ben Paok kadar karşılık verebilir miyiz şüpheliyim. Keyifli maç tempolu geçiyor. Şimdi önce götze kaçırdı ardından direkten döndü. Merkez hücumları çok tehlikeli.

Edit gol olmuş ben yazarken

ya biri su maduekeyi transfer etsin

Yav pas parayi al ghezal rosie ikisini birden rakibini cokert fener zaten kendini cokertir tek rakibimiz trabzon ile demirspor kalir harika bir sezon olur

bizim başkan gezmelerden fırsat bulursa İnşallah transfer yapacaktır güvenim tam
Adam transfer yetiştireceğine tüm yurtta çılgınlar gibi başkanlık kutluyor ya inanamıyorum. Gittik adı sanı olmayan, amacı Galatasaray başkanı olup fors yapmak olan bi adamı bulup seçtik, çok yazık oldu.

Bende izledim psv maçını sonra kapattım. İyi takım psv. Şu ana kadar Orta sahaya Aytaç dışında birini almamamz skandal. Gedson gelmeliydi en azından abi.

Olur mu öyle şey 15 transfer yapalım. Boşverin uzun vadeli düşünmeyi bizim için ters bu hedefler.

Ghezal değil de Rosier olabilir. Sağ bek yok desem daha iyi olur yoktan bile kötü şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt