Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.032
- 68.261
- 5.003
psv bizim ligdeki her takımı eler. kazık gibi kura çektik hem de daha yolun başında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu öyle şey 15 transfer yapalım. Boşverin uzun vadeli düşünmeyi bizim için ters bu hedefler.
Tutuştular,gedsona teklif yaparsaniz sonuclarina katlanirsiniz.Trtsporda fatih doğan ağlıcak birazdan ghezzal rosier Galatasaray yolunda altyazısını görünce aklı gitti.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu sezon başı için söylüyor, doğru hatırlamışım.sen de olmayan bişeyi yememiş gibi yaparak kendince beni kandıramazsınız showu yapıyorsun. yaptığın teşhislere beni katma da.
ben de diğer rtaşlarım gibi tettehle ilgili iddialı bir açıklama bulamadım
Fatih Terim ayrıca gelecek sezon için ilk transferi de duyurdu! Takımda kiralık olarak forma giyen stoper Luyindama’nın bonservisinin alınacağını belirten Terim, “Paramız olsaydı Tetteh 3'e 4'e (Milyon Euro) alacağımız oyuncuydu. Diagne 10 milyon Euro verilmesi gereken oyuncudur. Yönetim doğru yapmıştır. Luyindama'yı alırsak 3 milyon 800 bin Euro eksiyle başlayacağız. Ama alacağız” dedi.
önce tettehi istediğimiz hatta gstvde spikerin ağzından tetteh sözünün edildiği, üstüne dublajnan diagne dendiği hatırlanmakta
zaten diagne alındıktan sonra ah tetteh vah tetteh demeyeceği de bariz. ama diagneden önce tetteh istendiğinden gelen soru üzerine evet istedik ama daha iyisini aldık demiş
konu bu şekilde kapanmış
Kesin yalandir besiktasla imzalamislardir burdan cevirdik aldik diye haber yapip oyunculari kahraman yapacaklar elmas bu adamlari hayatta alamaz once bakkaldan peynir alsinTuna Akdemir, Rosier ve Ghezzal Galatasaray’a daha yakın demiş.
Ghezzali bilmem de rosier gelmez yav
he doları görmedim ben7,1 milyon dollar 6 milyon euro yapiyor zaten ilk 6 milyon teklif etmedik mi biz
dolarsa olur7.1
o-HA ?