Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezzal'la Rosier işinden bir halt çıkmayacak medya boşuna karıştırıyor ortalığı. Biz de boşuna acaba olur mu diye düşünüyoruz. İkisi de Beşiktaş'ta kalır bir şekilde, en kötü başka takıma giderler.

Yönetim bunlarla ilgileniyorsa inşallah gerçekten bir gerekçeleri vardır, yoksa adamların gönlü yok bize gelmeye. Çok manasız zorluyoruz gibi görünüyor şu haliyle. Acil takviyeler lazım, bunlar oyalanma hareketi gibi oluyor.

sen de olmayan bişeyi yememiş gibi yaparak kendince beni kandıramazsınız showu yapıyorsun. yaptığın teşhislere beni katma da.
ben de diğer rtaşlarım gibi tettehle ilgili iddialı bir açıklama bulamadım
Fatih Terim ayrıca gelecek sezon için ilk transferi de duyurdu! Takımda kiralık olarak forma giyen stoper Luyindama’nın bonservisinin alınacağını belirten Terim, “Paramız olsaydı Tetteh 3'e 4'e (Milyon Euro) alacağımız oyuncuydu. Diagne 10 milyon Euro verilmesi gereken oyuncudur. Yönetim doğru yapmıştır. Luyindama'yı alırsak 3 milyon 800 bin Euro eksiyle başlayacağız. Ama alacağız” dedi.
önce tettehi istediğimiz hatta gstvde spikerin ağzından tetteh sözünün edildiği, üstüne dublajnan diagne dendiği hatırlanmakta
zaten diagne alındıktan sonra ah tetteh vah tetteh demeyeceği de bariz. ama diagneden önce tetteh istendiğinden gelen soru üzerine evet istedik ama daha iyisini aldık demiş
konu bu şekilde kapanmış
Bunu sezon başı için söylüyor, doğru hatırlamışım.

Burada da aynı benim dediğim gibi, kendi ağzından 8 milyon ifadesine atıfta bulunulmuş. Televizyonda İzlediğim beyanatına dair videoyu bulamamış olmam beni yalancı yapmaz...

Bjk muhabirleri sirf bize calim attilar diye haber yapiyorlar

Hepsi de bjk yönetimi ile icli disli bunu sergen surecinde görmüs olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt