Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Yani vasat adam gibi gözüküyor zaten.Romanya dışında yok kendisi.Stanciu Avrupa Ligi ve UCL elemeleri : 51 mac - 15 gol 7 asist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani vasat adam gibi gözüküyor zaten.Romanya dışında yok kendisi.Stanciu Avrupa Ligi ve UCL elemeleri : 51 mac - 15 gol 7 asist
Bizi eleyen Rangers'ı öpmüşlerdi geçen yıl. Stanciu 2 maçta 2 gol atmıştı.
Bilmiyorum ama buna 5 - 6 milyon verecegimize Brezilya'dan birini alalim. Gerekirse %50'sini alalimYani vasat adam gibi gözüküyor zaten.Romanya dışında yok kendisi.
Böyle bir kulübün Atatürkü kullanması gerçekten mide bulandırıcı. Adamın kemiklerini sızlatacak şikeci ahlaksızlar.fenerin bu sezonki formasinin arkasinda ataturk imzasi olacakmis galiba
Keske biz de oyle bir sey yapsak
TS'nin alt yapıdan da iyi topçular çıkmaya başladı.TS attı
Bunu euro 2016dan hatırlıyorum. Kafasına göre ordan burdan dağa taşa şut çekiyordu.
Bizi eleyen Rangers'ı öpmüşlerdi geçen yıl. Stanciu 2 maçta 2 gol atmıştı.
Benim de anlayamadığım mevzulardan. Geçen sene de böyleydi fiziği. Ama 2 stoperimiz yokken bile yerine Gedson'u tercih edecek kadar mı kötü bu adam?canli idmani izledim ozorwafor herifin fizigi cok iyi . top kapma oynarken ayagida bay iyi hic mi sans bulamaz bu cocuk bu kadar kotu olabilecegine akil sir erdiremiyorum.
fenerin bu sezonki formasinin arkasinda ataturk imzasi olacakmis galiba
Keske biz de oyle bir sey yapsak
bu herifin boyu kaç 1.90 falan mı ?
bu herifin boyu kaç 1.90 falan mı ?
ustune ustuk yarim saat bile izleyemedik canli . cocukta tam futbolcu fizigi var ,oynatmiyorda gondermiyor da tursusunu kurucak heraldeBenim de anlayamadığım mevzulardan. Geçen sene de böyleydi fiziği. Ama 2 stoperimiz yokken bile yerine Gedson'u tercih edecek kadar mı kötü bu adam?
Eğer öyleyse niye bizde?
Bu iki sorunun da cevabı yok.