Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbf8af1970494e788747979cf193b01f.jpeg

tank gibi bir turko almisiz ve berghuis hala imza atmamis. muazzam 1 gun

Hayvan gibi fiziği var çocuğun çok arkasına iyi bir bek gelirse ligi öttürür bu sene keremden falan daha kaliteli bence

Ne gibi bir fazlalığı var Kerem’den? İzleyip bildiğimiz bir topçu olsa eyvallah diyecem de, 1. Ligde bu forumda kimsenin dikkatini çekmemiş bir oyuncu.. dersen ki video; videolarda da hız desen keremin yarısı yol, çalım yeteneği zaten yok, oyun görüşü yetersiz, şut eh işte…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barış alperi babele benzettim biraz videolara göre. sağına çekip vurmasıyla mı meşhur bu adam

falcao
feghouli
babel
diagne

bunlari bir an önce elden cikarmak lazim. bunlarin ücretleri belimizi büküyor.

Ne gibi bir fazlalığı var Kerem’den? İzleyip bildiğimiz bir topçu olsa eyvallah diyecem de, 1. Ligde bu forumda kimsenin dikkatini çekmemiş bir oyuncu.. dersen ki video; videolarda da hız desen keremin yarısı yol, çalım yeteneği zaten yok, oyun görüşü yetersiz, şut eh işte…

Kendi adına konuş.

fizik bakımından keremden üstün defansın arkasına sarkma özelliği var ayrıca bilekleri o kadar düz bir çocuk değil çalıma girdiği pozisyonları var Baya bi

stanciu videosunu izledim çok gözüme çarpan bir özelliği olmadı 29 yaşında adama 5 milyon bonservis vermemizi doğru bulmuyorum. 10 numarayı ya genç potansiyelli ileride satıp para kazanabileceğimiz bir adama harcamalı, ya da texeira paulinho gibi tecrübeli birine harcamalıyız. bu arkadaş ikisinin ortasında kalmış gibi. geçen sezon hariç skor katkısı da pek iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt