- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Abim herifin tekine transfer bilgisi verecek kadar düştü mu baskanimizYayin arkasinda suan degil mi? Canli yayinda studyosunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abim herifin tekine transfer bilgisi verecek kadar düştü mu baskanimizYayin arkasinda suan degil mi? Canli yayinda studyosunda.
5000 takipcili sıradan biri yaBu adamın hangi haberi gerçek çıkmış ki bu dediği çıkacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fear müthiş oyunmuş üstad...2005 de yapılan yapay zeka muazzamSezonun ilk yarısı Rosier bizde oynasın Ghezzal onlarda, ikinci yarısında da değişelim. Maliyetini de yarı yarıya bölüşelim bari.
Ne etiği ne dostluğu yahu futbol romantikliği bitti, devir değişti. Varsa imkanın rakibini zayıflatıp kendini güçlendireceksin. Bu iki isim buna değer mi orası tartışılır, bir şey diyemem ama genel olarak bu transfer dönemleri şu etik kelimesi bence fazla kullanılıyor.
Alamazlar para yok ya bize gelecekler ya marsilya bundesliga yapacaklarFatih hocam emiri verdi sanırım geçen senenin intikamı alınacak
Rosier ve Ghezzal'ı ağır fiyata kitleyecegiz gibi bunlara
Anc ağlıyo lan acıdım
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
git o gevşek gevşek gedson hakkında konuşan yöneticine söyle sen çebi. bizimki meşru müdafaRosier 'i Ghezzal 'ı elimizden almayın Dünya üzerinde on binlerce futbolcu var menajerlerin oyuncağı oldum mu dedi Ahmet Nur Çebi ben mi öyle anladım
E o zaman neden Gedson 'a Onyekuru 'ya sulanıyorsun ? Dünya üzerinde Mensah 'tan başka orta saha yok muydu ? zerre acımam inşallah ikisini birden almanıza engel oluruz