Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam emiri verdi sanırım geçen senenin intikamı alınacak

Rosier ve Ghezzal'ı ağır fiyata kitleyecegiz gibi bunlara
Anc ağlıyo lan acıdım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rosier 'i Ghezzal 'ı elimizden almayın Dünya üzerinde on binlerce futbolcu var menajerlerin oyuncağı oldum mu dedi Ahmet Nur Çebi ben mi öyle anladım :asd:

E o zaman neden Gedson 'a Onyekuru 'ya sulanıyorsun ? Dünya üzerinde Mensah 'tan başka orta saha yok muydu ? zerre acımam inşallah ikisini birden almanıza engel oluruz

Sezonun ilk yarısı Rosier bizde oynasın Ghezzal onlarda, ikinci yarısında da değişelim. Maliyetini de yarı yarıya bölüşelim bari.

Ne etiği ne dostluğu yahu futbol romantikliği bitti, devir değişti. Varsa imkanın rakibini zayıflatıp kendini güçlendireceksin. Bu iki isim buna değer mi orası tartışılır, bir şey diyemem ama genel olarak bu transfer dönemleri şu etik kelimesi bence fazla kullanılıyor.
Fear müthiş oyunmuş üstad...2005 de yapılan yapay zeka muazzam

Fatih hocam emiri verdi sanırım geçen senenin intikamı alınacak

Rosier ve Ghezzal'ı ağır fiyata kitleyecegiz gibi bunlara
Anc ağlıyo lan acıdım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alamazlar para yok ya bize gelecekler ya marsilya bundesliga yapacaklar

Alın ikisini . Şu zırladı ya almazsanız adam değilsiniz. Mensah çöpünü alırken hava atıyordu, dereye geldim diyorlardı. Neyse sinirlendim yav

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anç bi yürü git ya sen niye gedsonla ilgilendin o zaman samimiyetsiz yeteneği karakteri fiyatı uyan her futbolcuyu almalıyız sanki tapulu malı yarın öbür gün aynı şeyi sen de yapacaksın

Yav bütün transfer işlerimiz rezalet olmak zorunda mı?

Rosier 'i Ghezzal 'ı elimizden almayın Dünya üzerinde on binlerce futbolcu var menajerlerin oyuncağı oldum mu dedi Ahmet Nur Çebi ben mi öyle anladım :asd:

E o zaman neden Gedson 'a Onyekuru 'ya sulanıyorsun ? Dünya üzerinde Mensah 'tan başka orta saha yok muydu ? zerre acımam inşallah ikisini birden almanıza engel oluruz
git o gevşek gevşek gedson hakkında konuşan yöneticine söyle sen çebi. bizimki meşru müdafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt