Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun araştırmalar sonucu sağ kanadı kime emanet edeceğimizi buldum buta ve pavon tabi ki

Minnet ile rica ile transferden çekinilmez ya bizim acil sol bek- 2 orta saha(Gedson-hücumcu orta saha) ve sağ kanat ihtiyacımız varken Rosier'e 5 milyon euro vermemiz size mantıklı geliyor mu?

Abi biz pva ve Gedson'umuzu bir açıklayalım bir an evvel
Ama tjk'nin peşinde olduğu topçuların da fiyatını artırmayı ihmal etmeyelim
fener ve bjk mali olarak bizle yarışamaz düzgün bir yönetimimiz olduğu sürece. ghezzal ve rosier olayı gözdağı bile olabilir ki gerekli böyle hareketler. şimdi çıksın o yöneticisi gedson ve kaan ayhan hakkında konuşsun

Bu arada Ghezzal ve Rosier'in astronomik rakamlar vermedikçe bize geleceklerini düşünmüyorum. Ona da gerek yok.
Fiyatı zaten arttırdık, artık çekilebiliriz. Bu korku onlara yeter.

Şu anda bir sağ beke 5M verecek lüxümüz yok, olmamalı. Elde 2 kuruş para var, o parayı da sağ beke gömemeyiz.

Kaldı ki, 5M verdikten sonra Rosier'den daha genci ve potansiyellisi bulunur. Dünyada sağ bek mi yok.

Stanciunun o kadarını yapacağı da muallak nedense bu herife hiç güvenim yok üst düzey tek ligde oynamamış şu yaşına kadar büyük bir takım istememiş bence ghezzal daha az riskli bir transfer olur..
ghezzal sağda oynayınca sağ beki de iyi oynatıyor alan açıp. hem alan açıp sağbekle tehdit oluşturuyor hem de kendini markajdan kurtarıp içeri orta açma/şut çekme fırsatı yaratıyor. feg ve mariano bunu çok iyi yapardı.

ben ghezzali sağda oynatırım o yüzden. sol tarafa da çalımçı/top taşıyan birini koyar keyfime bakarım.

stanciu olmuyorsa da 10 numaraya skorer bir herif isterim yine
bıktım mıy mıy şut çekenlerden zımbacı bir os istiyorum artık. ghezzal de mıy mıy şut çekenlerden..

Nur çebi yanında evet ilgileniyoruz diyememiş de olabilir ama umarım ricaya filan bakıp geri çekmeyiz rosier genç ve iyi oyuncu

Muslera
Buta Kaan Marcao Aanholt
Berkan/Taylan Gedson
Ghezzal Feghouli Kerem
Mohamed

2019 formundaki bir Feghouli ile şampiyonuz işte

Son düzenleme:
Buta'ya ilgimiz var mı bizim kadrolara yazılıyor sürekli

Bu arada Ghezzal ve Rosier'in astronomik rakamlar vermedikçe bize geleceklerini düşünmüyorum. Ona da gerek yok.
Fiyatı zaten arttırdık, artık çekilebiliriz. Bu korku onlara yeter.

Şu anda bir sağ beke 5M verecek lüxümüz yok, olmamalı. Elde 2 kuruş para var, o parayı da sağ beke gömemeyiz.

Kaldı ki, 5M verdikten sonra Rosier'den daha genci ve potansiyellisi bulunur. Dünyada sağ bek mi yok.

5 milyona rosieri alalım manasında demiyorum ama net olarak bulamaz bizimkiler

Ben canavar gibi çift dalan, hava toplarında kafayla topa vurdu mu rakip sahaya uçuran, 1'e 1 de adamı korkutan bir 6 numara istiyorum böyle Kante'nin boylusu olabilir diğer türlü çok yumuşak oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt