Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.289
- 5.121
- 673
Kurzawa haberi varmı renktaşlar kim gelcek sol beke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener ve bjk mali olarak bizle yarışamaz düzgün bir yönetimimiz olduğu sürece. ghezzal ve rosier olayı gözdağı bile olabilir ki gerekli böyle hareketler. şimdi çıksın o yöneticisi gedson ve kaan ayhan hakkında konuşsunAbi biz pva ve Gedson'umuzu bir açıklayalım bir an evvel
Ama tjk'nin peşinde olduğu topçuların da fiyatını artırmayı ihmal etmeyelim
ghezzal sağda oynayınca sağ beki de iyi oynatıyor alan açıp. hem alan açıp sağbekle tehdit oluşturuyor hem de kendini markajdan kurtarıp içeri orta açma/şut çekme fırsatı yaratıyor. feg ve mariano bunu çok iyi yapardı.Stanciunun o kadarını yapacağı da muallak nedense bu herife hiç güvenim yok üst düzey tek ligde oynamamış şu yaşına kadar büyük bir takım istememiş bence ghezzal daha az riskli bir transfer olur..
Onu ben unutmuşumMensah'ı ellerinden aldık diye artistlik yapanlar bunlar değil miydi?
Geri çekilme olmaz ama Rosier'in durağı Fransa olur bence. 5 milyon vereceğimizi düşünmüyorum açıkcası kendisine.Nur çebi yanında evet ilgileniyoruz diyememiş de olabilir ama umarım ricaya filan bakıp geri çekmeyiz rosier genç ve iyi oyuncu
Bu arada Ghezzal ve Rosier'in astronomik rakamlar vermedikçe bize geleceklerini düşünmüyorum. Ona da gerek yok.
Fiyatı zaten arttırdık, artık çekilebiliriz. Bu korku onlara yeter.
Şu anda bir sağ beke 5M verecek lüxümüz yok, olmamalı. Elde 2 kuruş para var, o parayı da sağ beke gömemeyiz.
Kaldı ki, 5M verdikten sonra Rosier'den daha genci ve potansiyellisi bulunur. Dünyada sağ bek mi yok.
Sergen ilgileniyor o transferlebuta'ya ilgimiz var mı bizim kadrolara yazılıyor sürekli
Daha once teklif yapıldi dendiButa'ya ilgimiz var mı bizim kadrolara yazılıyor sürekli
Antwerp bize Luyindama teklifi yaptığında adı bizimle çıkmıştı.Buta'ya ilgimiz var mı bizim kadrolara yazılıyor sürekli