Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
gedson'dan hiç haber gelmiyor.
o yardan bir haber verin
öleyim valla valla
öleyim billa billa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson'dan hiç haber gelmiyor.
5 milyona Araplara satarsın daha önce orda 10 a gitmiş adam ama paulinho bu onu izlemek apayrı bir zevk olurduStanciu’nun da geri dönüşü olacağını sanmıyorum. Ki gol kralını bile pazarlayamayan biz Stanciu’yu da pazarlayamayız. 2 sene Paulinho’yu izlemek daha mantıklı geliyor.
Muhammedle başlayınca bizim kadroyu yukarıdan aşağıya sayıyorsun sandım bi an :dMuhammed
Svensson Luiz Rasul Meraş
Castro Inler?
Akintola Belhanda Metehan
Asso/Balotelli
Hay maşallah
ilk hafta feneri 3-0 yenecek olan kadroMuhammed
Svensson Luiz Rasul Meraş
Castro Inler?
Akintola Belhanda Metehan
Asso/Balotelli
Hay maşallah
Nalçacilar serdar gurleri karsilamaya gitti miilk hafta feneri 3-0 yenecek olan kadro
Yurt dışı kampı olacağını zannetniyorum.Yurtdışı kampını hangi ülkede yapacağımız belli oldumu
Gece gece transfer açıklayıp bizi şaşırtsanız keşke ama yok illa öğlen açıklanacak. Borsaya etki etmek için mi yapıyoruz bunu bilmiyorum ama video ile paylaşım vs yapılacak diye bitmiş transferi 5 gün sonra açıklama muhabbetleri bitsin artık. Dümdüz resmi siteden sarı kırmızı fotoğrafta açıklama görmek istiyorum ben. Transfer resmileşti mi gir abi gecenin körü de olsun haberi. Barış Alper transferi bile tamamen bitti haberlerinden 3 gün sonra açıklandı. Bu konu Burak Elmas yönetimiyle de alakalı değil bundan önceki yönetimler de bunu yaptı.
Bu muhabbet ama cidden can sıkıyor. Transferin son günü harici her gün binlerce insanı saat 19.05’e kitlemek bence saçma. Şu an transfer haberi girilse yarın sabah kalkınca da o fav beğeni yapılır zaten. Adam idmana çıkıyor bizden gizleniyor akşam saat 19.05 kap geliyor. Etkileşimi bunlarla kazanamazsın sadece derbi günü de ortaya çıkmasın böyle etkileşim için paylaşımlar. Her gün günün idmanı günaydın Galatasaray ailesi falan filan bu kadar. Gs Store ile sosyal medya hesaplarımız çok benziyor ikisinin de içinde bir şey bulamıyorum.aslında ben 19.05 de açıklamayı mantıklı buluyorum. etkileşim çok daha fazla oluyor o saat için insanlarda bir hype oluşuyor etkileşim sosyal medyada çok değerli ama biten transferi 3 gün sonra açıklamak çok saçma tabi
Nalçacilar serdar gurleri karsilamaya gitti mi
Gece gece transfer açıklayıp bizi şaşırtsanız keşke ama yok illa öğlen açıklanacak. Borsaya etki etmek için mi yapıyoruz bunu bilmiyorum ama video ile paylaşım vs yapılacak diye bitmiş transferi 5 gün sonra açıklama muhabbetleri bitsin artık. Dümdüz resmi siteden sarı kırmızı fotoğrafta açıklama görmek istiyorum ben. Transfer resmileşti mi gir abi gecenin körü de olsun haberi. Barış Alper transferi bile tamamen bitti haberlerinden 3 gün sonra açıklandı. Bu konu Burak Elmas yönetimiyle de alakalı değil bundan önceki yönetimler de bunu yaptı.
Borsa açılış kapanış saatleri baz alınıyorsa 18:10 borsa kapanış saati olarak gözüküyor. 19.05’in de borsa ile bir alakalı saati yok. Ayrıca Kap’a bildirimi 7/24 yapabiliyoruz. Elle tutulur yanı yok.Reis senin o dediğini biz en son elano baros keita vs dönemlerinde gördük. Kap muhabbeti çıktığından beri gece transferi açıklamadık eskiler başkaydı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa açılış kapanış saatleri baz alınıyorsa 18:10 borsa kapanış saati olarak gözüküyor. 19.05’in de borsa ile bir alakalı saati yok. Ayrıca Kap’a bildirimi 7/24 yapabiliyoruz. Elle tutulur yanı yok.