Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece gece transfer açıklayıp bizi şaşırtsanız keşke ama yok illa öğlen açıklanacak. Borsaya etki etmek için mi yapıyoruz bunu bilmiyorum ama video ile paylaşım vs yapılacak diye bitmiş transferi 5 gün sonra açıklama muhabbetleri bitsin artık. Dümdüz resmi siteden sarı kırmızı fotoğrafta açıklama görmek istiyorum ben. Transfer resmileşti mi gir abi gecenin körü de olsun haberi. Barış Alper transferi bile tamamen bitti haberlerinden 3 gün sonra açıklandı. Bu konu Burak Elmas yönetimiyle de alakalı değil bundan önceki yönetimler de bunu yaptı.

Gece gece transfer açıklayıp bizi şaşırtsanız keşke ama yok illa öğlen açıklanacak. Borsaya etki etmek için mi yapıyoruz bunu bilmiyorum ama video ile paylaşım vs yapılacak diye bitmiş transferi 5 gün sonra açıklama muhabbetleri bitsin artık. Dümdüz resmi siteden sarı kırmızı fotoğrafta açıklama görmek istiyorum ben. Transfer resmileşti mi gir abi gecenin körü de olsun haberi. Barış Alper transferi bile tamamen bitti haberlerinden 3 gün sonra açıklandı. Bu konu Burak Elmas yönetimiyle de alakalı değil bundan önceki yönetimler de bunu yaptı.

aslında ben 19.05 de açıklamayı mantıklı buluyorum. etkileşim çok daha fazla oluyor o saat için insanlarda bir hype oluşuyor etkileşim sosyal medyada çok değerli ama biten transferi 3 gün sonra açıklamak çok saçma tabi

🧐

aslında ben 19.05 de açıklamayı mantıklı buluyorum. etkileşim çok daha fazla oluyor o saat için insanlarda bir hype oluşuyor etkileşim sosyal medyada çok değerli ama biten transferi 3 gün sonra açıklamak çok saçma tabi
Bu muhabbet ama cidden can sıkıyor. Transferin son günü harici her gün binlerce insanı saat 19.05’e kitlemek bence saçma. Şu an transfer haberi girilse yarın sabah kalkınca da o fav beğeni yapılır zaten. Adam idmana çıkıyor bizden gizleniyor akşam saat 19.05 kap geliyor. Etkileşimi bunlarla kazanamazsın sadece derbi günü de ortaya çıkmasın böyle etkileşim için paylaşımlar. Her gün günün idmanı günaydın Galatasaray ailesi falan filan bu kadar. Gs Store ile sosyal medya hesaplarımız çok benziyor ikisinin de içinde bir şey bulamıyorum.

Reis senin o dediğini biz en son elano baros keita vs dönemlerinde gördük. Kap muhabbeti çıktığından beri gece transferi açıklamadık eskiler başkaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis senin o dediğini biz en son elano baros keita vs dönemlerinde gördük. Kap muhabbeti çıktığından beri gece transferi açıklamadık eskiler başkaydı

Borsa açılış kapanış saatleri baz alınıyorsa 18:10 borsa kapanış saati olarak gözüküyor. 19.05’in de borsa ile bir alakalı saati yok. Ayrıca Kap’a bildirimi 7/24 yapabiliyoruz. Elle tutulur yanı yok.

Onyekuru yok Gedson yok

Hangi kreatif pırpır oyuncuyla PSVyi zorlamayı planlıyoruz? Sadece Kerem ile falan olacak iş değil bu.

Borsa açılış kapanış saatleri baz alınıyorsa 18:10 borsa kapanış saati olarak gözüküyor. 19.05’in de borsa ile bir alakalı saati yok. Ayrıca Kap’a bildirimi 7/24 yapabiliyoruz. Elle tutulur yanı yok.

Orası öyle de bahsettiğim mevzu biraz etkileşim olayı 10 yıl önce sosyal medya yoktu, şimdi her şey ondan öğreniliyor yani tamamen devrin değişimiyle alakalı zaten asıl tat heyecan nöbetler o zamandı

Vay be neler olmuş bitmiş böle bugün, sonuç henüz yok gibi ama bi sonuçlanırsa 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt