Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Gedson ve solbek gelseydi hic olmazsa 0 - 0'a yatardik
Vallahi billahi rosier ghezzal peşinde koşmak yerine şunu yapsak umutlu olurduk. Dirençli ortasaha maçı kitlerdi belki. Bizi gönülden isteyen topçu dururken parayla vs ile kandırmak için uğraşıyoruz. Daha transfer yapacağız, gelecekler, 3 günden aşağı sürmez tüm işler

@KevinJo80716310 @LUFCbot @ezgjanalioski I miss him start of the season gonna be different wit...gif

Alioski konusunu Alper Mert'te görmüştüm sabah o fazla transfer haberi paylaşımı yapan biri değil ve güvenilir bir kaynak olarak aklımda kalmış ve akşama Uefa listesinde olma ihtimali yüksek diyordu. Onun için inandım açıkcası. Bunun dışında Alioski ligte çok işimize yarar ama Avrupa'da defansif hataları ile yakabilir de sol bek Alioski olursa sağbekte Omar gibi defansı sağlam biri olmalı Yedlin olmaz orada.

Alioski konusunu Alper Mert'te görmüştüm sabah o fazla transfer haberi paylaşımı yapan biri değil ve güvenilir bir kaynak olarak aklımda kalmış ve akşama Uefa listesinde olma ihtimali yüksek diyordu. Onun için inandım açıkcası. Bunun dışında Alioski ligte çok işimize yarar ama Avrupa'da defansif hataları ile yakabilir de sol bek Alioski olursa sağbekte Omar gibi defansı sağlam biri olmalı Yedlin olmaz orada.

Jesse Tamunobaraboye Sekidika

Alioski'yi belki sol acik icin aliyoruz dur?

Büyük başkan sözünü tuttu alioski hayırlı olsun

Nexus,asist analiz,burhancan terzi,ayhan sensoy gibi dumenci ve yalanci insanlari ne paylaşın ne de inanin.bir sagbekimizin gozu görmüyor,bir sagbekmiz yetersiz.sekidika sagbek su an ve
Rosieri gayette alabiliriz

Böyle zirzoplara da gündoğdu iş olursa GS rosieri ikna etti bjk alırsa rosier dik duruş sergiledi..Söyle boş beleş bir haberi forumdaki herkes yazar rahatlıkla .
üstat o herif duyumcu değil. dış basındaki haberleri çeviriyor
yellow red wall onun galiba ya da birlikte çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt