Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.275
- 13.006
- 2.828
Thomas Magnum Anadolu versiyonuYeni sezon formamız Ekli dosyayı görüntüle 130771
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thomas Magnum Anadolu versiyonuYeni sezon formamız Ekli dosyayı görüntüle 130771
Vallahi billahi rosier ghezzal peşinde koşmak yerine şunu yapsak umutlu olurduk. Dirençli ortasaha maçı kitlerdi belki. Bizi gönülden isteyen topçu dururken parayla vs ile kandırmak için uğraşıyoruz. Daha transfer yapacağız, gelecekler, 3 günden aşağı sürmez tüm işlerYaw Gedson ve solbek gelseydi hic olmazsa 0 - 0'a yatardik
Beni mi aldınızAliovski G.Sarayımıza hayırlı olsun.
Alioski konusunu Alper Mert'te görmüştüm sabah o fazla transfer haberi paylaşımı yapan biri değil ve güvenilir bir kaynak olarak aklımda kalmış ve akşama Uefa listesinde olma ihtimali yüksek diyordu. Onun için inandım açıkcası. Bunun dışında Alioski ligte çok işimize yarar ama Avrupa'da defansif hataları ile yakabilir de sol bek Alioski olursa sağbekte Omar gibi defansı sağlam biri olmalı Yedlin olmaz orada.
Jesse Tamunobaraboye Sekidika |
Adam kendi yazmiyor yanliz, haberi ceviriyor...
hani vardın amma yalancıymışsnben yokum
üstat o herif duyumcu değil. dış basındaki haberleri çeviriyorBöyle zirzoplara da gündoğdu iş olursa GS rosieri ikna etti bjk alırsa rosier dik duruş sergiledi..Söyle boş beleş bir haberi forumdaki herkes yazar rahatlıkla .