Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.618
- 110.662
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske bizde de böyle olsa. Saniyede daha fazla kolpa okuyabilirdik böylece

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bence 10 numara da elzemElzem list (sırasıynan)
Gedson
Ghezzal
LB
Olmasa da olur list
Stanciu
Berkan
RB
o geçtihani mario benfica yapınca gedson geliyordu
yalan olacak gibi hissediyorum gedsonkandirildik
yaprağı yedik bizo geçti
şimdi lille'in renatoyu satmaması için dua edeceğiz
Aanholt bitmişAlioski 4'lü savunmada iş yapmaz umarım Aanholt gelir.
psv macinda sol bekimiz omer bayram olacak
Yedlini istemeyen adam alioskiyi de istemez. Hoca 4lüden de kolay kolay vazgecmezAlioski 4'lü savunmada iş yapmaz umarım Aanholt gelir.
kulüpten yalanlamada gelmiyor .....Ghezal ve rosie tamamen menajer oyunu bizimkilerin girisimi bile yoktur ikiside besiktasa gider bize gelince hergun elli tane adam aliriz ama sonucta omer bayram ve akbaba ile lige baslariz elmastan hic bir beklentim kalmadi bu sene survivor izlemeye kendimi alistirdim
ayvayı yedik gibime geliyor. bu defansta top çevirme oyununa devam edersek luyindama bu sefer ligi 10 üstü asistle tamamlar. öyle bir oyun oynayacaksan ona uygun ve ayağı çok iyi defansçıların olmalı.67 yaşındaki teknik adam İtalya'nın zaferiyle noktalanan 2020 Avrupa Şampiyonası'nı da değerlendirdi.
Genel hatlarıyla eğlenceli bir organizasyonun geride kaldığını aktaran Fatih Terim, "Topa sahip olma oyununun ne kadar önem kazandığını gördük. Takımların hücuma geçiş oyunları günümüz futbolunda büyük bir belirleyici hal aldı. Sadece taktiksel değili aynı zamanda fiziksel de bir yenilenme. Birden fazla maç uzatmalarla sonuçlandı ama buna rağmen kalite hiç düşmedi. Maçları birlikte izlemek için Mostafa Mohamed'i çağırdım ve ona santraforların artık orta saha futbolcuları gibi hızlı olmaları gerektiğini söyledim" şeklinde konuştu.