Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel. Soso. Kerem
Kılınç. Akbaba. Alper
Oğulcan. Arda. Yunus

Momo
Falcao
Diagne

bunlar ne beyler hala transfer istiyorsunuz. Gözünüz doymadı beyler.

67 yaşındaki teknik adam İtalya'nın zaferiyle noktalanan 2020 Avrupa Şampiyonası'nı da değerlendirdi.

Genel hatlarıyla eğlenceli bir organizasyonun geride kaldığını aktaran Fatih Terim, "Topa sahip olma oyununun ne kadar önem kazandığını gördük. Takımların hücuma geçiş oyunları günümüz futbolunda büyük bir belirleyici hal aldı. Sadece taktiksel değili aynı zamanda fiziksel de bir yenilenme. Birden fazla maç uzatmalarla sonuçlandı ama buna rağmen kalite hiç düşmedi. Maçları birlikte izlemek için Mostafa Mohamed'i çağırdım ve ona santraforların artık orta saha futbolcuları gibi hızlı olmaları gerektiğini söyledim" şeklinde konuştu.

psv macinda sol bekimiz omer bayram olacak
1626346920130.webp

Sneijder hariç , Hollanda çıkışlı topçulardan beklenen hırsı ve verimi alamadığımızı düşünüyorum.Bu yüzden PVA yerine Alioski tercihim.

Ghezal ve rosie tamamen menajer oyunu bizimkilerin girisimi bile yoktur ikiside besiktasa gider bize gelince hergun elli tane adam aliriz ama sonucta omer bayram ve akbaba ile lige baslariz elmastan hic bir beklentim kalmadi bu sene survivor izlemeye kendimi alistirdim
kulüpten yalanlamada gelmiyor .....

67 yaşındaki teknik adam İtalya'nın zaferiyle noktalanan 2020 Avrupa Şampiyonası'nı da değerlendirdi.

Genel hatlarıyla eğlenceli bir organizasyonun geride kaldığını aktaran Fatih Terim, "Topa sahip olma oyununun ne kadar önem kazandığını gördük. Takımların hücuma geçiş oyunları günümüz futbolunda büyük bir belirleyici hal aldı. Sadece taktiksel değili aynı zamanda fiziksel de bir yenilenme. Birden fazla maç uzatmalarla sonuçlandı ama buna rağmen kalite hiç düşmedi. Maçları birlikte izlemek için Mostafa Mohamed'i çağırdım ve ona santraforların artık orta saha futbolcuları gibi hızlı olmaları gerektiğini söyledim" şeklinde konuştu.
ayvayı yedik gibime geliyor. bu defansta top çevirme oyununa devam edersek luyindama bu sefer ligi 10 üstü asistle tamamlar. öyle bir oyun oynayacaksan ona uygun ve ayağı çok iyi defansçıların olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt