Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica seçime götürülmezse, kulüp üyeleri Rui Costa'nın tüzüğü ihlal ettiğini öne sürecek. Fakat Denetleme Kurulu, Rui Costa'nın tüzüğü ihlal etmediği yönünde görüş bildirdi. Rui Costa, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.
@SICNoticias

Dünyada yine herhangi random olaylari GSmizi negatif etkilemeye devam ediyor

Benfica seçime götürülmezse, kulüp üyeleri Rui Costa'nın tüzüğü ihlal ettiğini öne sürecek. Fakat Denetleme Kurulu, Rui Costa'nın tüzüğü ihlal etmediği yönünde görüş bildirdi. Rui Costa, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.
@SICNoticias

Umulmadık bir bariyer daha...

Vaadlerde bulunurken uçtuğunu biliyordum ve hiçbir zaman da desteklemedim. Ancak yeni gelmiş bir yönetime biraz zaman vermek gerek, hangi yönetim olursa olsun. En az bir 3 ay beklemek gerek. Eylül ortası ekim başı birçok şey ortaya çıkar. Bence şu an yönetimin, kendisi için değil ama Galatasaray için desteğe ihtiyacı var. Bunu transfer için demiyorum genel anlamda diyorum. Biraz sabır gerek. Balkan seçim öncesi demeçleri ile şu an desteği hak etmezse de bile bir şansı hak ediyor. Çünkü bu kısa süre için kimse birşey yapamaz.. seçim öncesi 10 gün 20 günde transfer yaparım muhabbetine İnanıp oy veren veya destek veren varsa, kandırıldık filan demeyip saflığına yansın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan soyleyen degil inanan ve oy veren suclu yani komikmis. 41 oy farkla secildi oyle ezici bir cogunluk saglayamadi, vaatler yerine gelmezse GK topa tutmaya baslar. Zaten ciddi bir muhalefet var taradtara kalmadan yerler elmasi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@SICNoticias

uçağa atla gedsonla gel trye ne bekliyorsun rui

Sponsor yok transfer yok.. ama evlatlarimiz arda emre selcuk kampta floryada neşeli idmanlar

Yalan soyleyen degil inanan ve oy veren suclu yani komikmis. 41 oy farkla secildi oyle ezici bir cogunluk saglayamadi, vaatler yerine gelmezse GK topa tutmaya baslar. Zaten ciddi bir muhalefet var taradtara kalmadan yerler elmasi.

Yalan değil söz tutmama durumu var. yapılamayacağı bariz olan bir vaade inanan suçludur demedim ama saftır. Çok kişi burda uyardı, bu vaadler imkansız diye… 20 günde Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumda transfer yapamayacağı ortada, buna İnanan saf insanlardır. Saflığı da kötü anlamda kullanmadım. İyi niyetli herkese güvenen anlamında kullandım…

c9a37685-a135-45c8-8eb6-9e3e202cfef2.webp

Yalan değil söz tutmama durumu var. yapılamayacağı bariz olan bir vaade inanan suçludur demedim ama saftır. Çok kişi burda uyardı, bu vaadler imkansız diye… 20 günde Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumda transfer yapamayacağı ortada, buna İnanan saf insanlardır. Saflığı da kötü anlamda kullanmadım. İyi niyetli herkese güvenen anlamında kullandım…

Anladim ama eminim bu kisa sureli vaatlere inanarak oy vermis kisiler vardir ve az farkla secildi. Ben zaten kendisine secilmeden once de guvenmiyordum kotunun iyisi diyorduk. MC yonetimindeyken para istedi haberleri cikmisti o zaman kil olmustum issiz gucsuz herif. Hayirlisi olsun

Saçma bir kadro ile kasım gibi mohaya da söveriz
Almayın yallah mısıra yazarız
Klasik Galatasaray

Bizim limit ne durumda. oyuncu yollamadan almamız imkansız gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt