- 3 Haziran 2015
- 57.973
- 67.275
- 4.143
Bonita geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burakla alakasi yok. Fatih hoca istiyor demekki..Stanciu Bakesetas tarzı bir oyuncu formu okusa adam direk atlar gelir, sanki Sneijder seviyesi muamelesi görüyor şuan, o kadar yılda bende 5-6 frikik golü, 5 tane ceza sahası golü atarım, Feghouli'ye geçmişten klip yapsam bunun yanında İlah olur, Hagi As'sa, Sneijder Dede, Prekazi Jilet, Lincoln 10'lu, Stanciu max 5'li olur benden söylemesi, bu adamı aldıktan sonra da son alıcısı olacağımız da unutulmasın.
Burak yüzünden 2. sınıf topçular transfersizlikten iyimiş gibi lanse ediliyor, bu adama vereceğim bonservis ve maaşı gider PAULİNHO'ya gömerim millet topçu görsün derim.
15 maç oynar en azne stanciusundan bahsediyorsunuz renktolar
Herifler ne idugu belirsiz keciorenden bi cocugu bile 20 günde zar zor getirdiler toplasan 5 mac ilk 11 oynamayacak
ne oldu?
Olabilir ama burada bu şekilde söylenmesi beni rahatsız ettiDostum, başarılarımızda büyük katkısı olmuş olabilir . Popescu'ya çok büyük sevgi ve saygımız var ancak bu onun Transfer Sahtekarlığı yaptığı gerçeğini değiştirmez.
Bu işlerden uzak durmalıyız yanlış isimlerle çalışmamak lazım.
"Mart 2014 tarihinde Popescu, Romanya'dan diğer ülkelere futbolcuların transferi ile ilgili olarak kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan Rumen temyiz mahkemesi tarafından suçlu bulundu. Popescu üç yıl bir ay hapis cezasına çarptırıldı."
Yangın başladı üstad körük kap gel.Pazartesi 19.05 tarihi yangın başlatıyorum.
yetenekli oldugunu dusunuyorum sadece biraz disiplin sorunlari varne oldu?
ramazan kim aga plye transfer yapmış sonra mısıra dönmüş falan
gerek yokyetenekli oldugunu dusunuyorum sadece biraz disiplin sorunlari var