Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu Bakesetas tarzı bir oyuncu formu okusa adam direk atlar gelir, sanki Sneijder seviyesi muamelesi görüyor şuan, o kadar yılda bende 5-6 frikik golü, 5 tane ceza sahası golü atarım, Feghouli'ye geçmişten klip yapsam bunun yanında İlah olur, Hagi As'sa, Sneijder Dede, Prekazi Jilet, Lincoln 10'lu, Stanciu max 5'li olur benden söylemesi, bu adamı aldıktan sonra da son alıcısı olacağımız da unutulmasın.

Burak yüzünden 2. sınıf topçular transfersizlikten iyimiş gibi lanse ediliyor, bu adama vereceğim bonservis ve maaşı gider PAULİNHO'ya gömerim millet topçu görsün derim.
Burakla alakasi yok. Fatih hoca istiyor demekki..

ne stanciusundan bahsediyorsunuz renktolar

Herifler ne idugu belirsiz keciorenden bi cocugu bile 20 günde zar zor getirdiler toplasan 5 mac ilk 11 oynamayacak

yönetim skandala imza atmaya doğru emin adımlarla ilerliyor...

fatih hocam yakın zamanda kameralara somurtmaya başlar

Arkadaşlar bu adam (Stanciu) 5 yıl önce 10 milyon Euro ya anderlecht e gitti , Avrupa diyince aklınıza sadece Chelsea,Inter ... Gelmesin. Orada merkez orta saha olarak kullanmak istediler Stanciu yu ama adam bildiğin eski tip no 10, orada çok isteneni veremedi ki ona rağmen 53 maçta 9 gol 10 asist yaptı oradan çek ligine gitti(Sparta) orada parlayinca (34 maç 10 gol 10 asist) Arap takımlarından birine transfer oldu ki siz de bilirsiniz araplar parayı göze hoş gelen top oynayan adama verirler, o dönemini bilmiyorum ama geri dönünce çek ligine (Slavia) ne yaptığını az çok hepimiz biliyoruz özellikle Avrupa liginde...

Dostum, başarılarımızda büyük katkısı olmuş olabilir . Popescu'ya çok büyük sevgi ve saygımız var ancak bu onun Transfer Sahtekarlığı yaptığı gerçeğini değiştirmez.
Bu işlerden uzak durmalıyız yanlış isimlerle çalışmamak lazım.

"Mart 2014 tarihinde Popescu, Romanya'dan diğer ülkelere futbolcuların transferi ile ilgili olarak kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan Rumen temyiz mahkemesi tarafından suçlu bulundu. Popescu üç yıl bir ay hapis cezasına çarptırıldı."
Olabilir ama burada bu şekilde söylenmesi beni rahatsız etti

Maça 10 gün kaldı doğru dürüst transfer yapmadık. Geçen sene var olan onyekuru Halil gedson etebo ve daha aklıma gelmeyen kötü oyuncuların bile yerleri dolmadi

Bizim kasımpaşa ve kayseri dışında rumen futbolcular ve suleyman hurmadan uzak durmamız lzm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt