Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E52l06cUYA4ocpB.webp

;)

2 lahmacun + ayran 28 tl
Adana dürüm + tavuk corbasi 34 tl
ufak pizza 30 tl

f/p olarak hangisini secmeliyim

Bekleyen onyekuruyu bile alamadık seneye fener forması ile görür küfür ederiz

Stancıu yu ben ılk defa vıdeolardan ızledım ızledıgım kadarıyla ara pasları ıyı uzun ara pasları ıyı ıkı ayagınıda ıyı kullanabılen bır oyuncu penaltılarda kewell varı ortaya genelde vuruyor 10 numara olarak ıyı gozukuyor ama top kontrol top tutma oyunda kayboluyor mu olmuyor mu gormek lazım

Omer Arda Tasdemir Akbaba gibi 2.lig futbolcularina bol keseden dagit. 3 milyon euro'yu heba et. Kritik transferlerde 100 bin 200 bin euro icin cingene pazarligi yap ve kaptir oyunculari. Sonra gssever olarak gel de kufretme. Ah Canim Esref Baskan'im Ah. Kazanman icin kanimizin son damlasina kadar savastik, basaramadik.
Esref baskanin kıl içinde yapacakti ortaligi tek tek yolacakti
.

Costa reis başkan olmuş
Gedson'u sal gelsin be bizimkilerin alacağı yok

Elmas yönetimi eleştiriyi hak ediyor ama, bu eleştirilerin şaka yollu da olsa Dursun Özbek övgüsüne dönüşmesi dumur ediyor.

Önüne gelene 8-10 milyon bonservis ve 3 milyon yıllık verilecek olsa zaten takım oyuncu kaynardı şu an. PSV maçına kadar 10 oyuncu eklenmişti takıma yani. Ki ona rağmen Özbek döneminde Ağustos ayına kadar takıma orta saha alınmadı ve Östersunds'a elendik. Kimsenin hafızası mı yok millet crazy taklidi mi yapıyor anlamadım.
Suraya crazy yazayimda havali olayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt