Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Ali Koç: "Yönetim kurulu olarak yıldızlı forma kullanmamaya karar verdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adana dürüm tabi2 lahmacun + ayran 28 tl
Adana dürüm + tavuk corbasi 34 tl
ufak pizza 30 tl
f/p olarak hangisini secmeliyim
lehmeacunu seçmelisin2 lahmacun + ayran 28 tl
ufak pizza 30 tl
Esref baskanin kıl içinde yapacakti ortaligi tek tek yolacaktiOmer Arda Tasdemir Akbaba gibi 2.lig futbolcularina bol keseden dagit. 3 milyon euro'yu heba et. Kritik transferlerde 100 bin 200 bin euro icin cingene pazarligi yap ve kaptir oyunculari. Sonra gssever olarak gel de kufretme. Ah Canim Esref Baskan'im Ah. Kazanman icin kanimizin son damlasina kadar savastik, basaramadik.
Damak tadina gore degisir ama ben olsam lahmacundan sasmazdim2 lahmacun + ayran 28 tl
ufak pizza 30 tl
Ortopedist?Hastam bitti goy goy yapıyorum
Napcaz?15 temmuz köprüde bulusalim
Bisey bildiği yok zatengalasevgisi yine olumsuzu vermek için online olmuş
-falcao feghouli teklif yok
-anlaşılan topçu yok
-luyindama kalıyor
-transfer için uzun süre var
Suraya crazy yazayimda havali olayim.Elmas yönetimi eleştiriyi hak ediyor ama, bu eleştirilerin şaka yollu da olsa Dursun Özbek övgüsüne dönüşmesi dumur ediyor.
Önüne gelene 8-10 milyon bonservis ve 3 milyon yıllık verilecek olsa zaten takım oyuncu kaynardı şu an. PSV maçına kadar 10 oyuncu eklenmişti takıma yani. Ki ona rağmen Özbek döneminde Ağustos ayına kadar takıma orta saha alınmadı ve Östersunds'a elendik. Kimsenin hafızası mı yok millet crazy taklidi mi yapıyor anlamadım.
2 lahmacun + ayran 28 tl
ufak pizza 30 tl
Hocamın yüksek taban ayakkabı sevdası![]()
hazır mıyız
Rui Costa teknik direktör olarak yakın dostu Fatih Terim ile anlaştı haberlerini görür gibiyim.![]()
hazır mıyız