Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Fatih Terim Benfica'nın yeni hocası oldu (e bola)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dürüm+çorba reis. Çorbanın yanında verilen ekmek karnını doyurmuş olur.2 lahmacun + ayran 28 tl
Adana dürüm + tavuk corbasi 34 tl
ufak pizza 30 tl
f/p olarak hangisini secmeliyim
EvetÇok, çok saçma
Svensson ve Yedlin 'i fizik gücüyle dayanıklığı/çalışkanlığıyla kıyaslamıyorsun değil mi ? Bu arada bizim ligde Skubic/Omar/Nazım gibi adamların fizik kalitesi Yedlin 'İn çok önünde
Hani Yedlin 'i çok mu farklı görüyorsunuz anlamıyorum ki, veya fizik kalitesi deyince aklına sadece hızlı koşmak mı geliyor ?
ben engellememiştim ben de engelleyeyim.Ulan transfer yok canım sıkıliyor.Herkeste beni engellemis kavga yapacak adamda yok yaw
Her türlü dürüm çorba. Yarın sabaha kadar tok tutma ihtimali var2 lahmacun + ayran 28 tl
Adana dürüm + tavuk corbasi 34 tl
ufak pizza 30 tl
f/p olarak hangisini secmeliyim
Fatih Terim Benfica'nın yeni hocası oldu (e bola)
terim benficada hocalık yapsın istemez misin
transferleri içimizden halletmeye başlamışız h.o"Luyindamanın antreman performansı iyiymiş. Bakarsın o eskiye biz deliye"
Galasevgisi yazmis. Öyle durumda biz niye deliye dönüyoruz? Adam son senesine giriyor. Iyi oynadigi an ya sözlesme imzalamaya sicak bakmaz, ya da cok yüksek maas ister. Oyuncuyu tutmayi istiyorsak, sözlesmesini en az 1 sene uzatmaliyiz. Belki 2023+1 sene yapalim ve oyuncuya 13-15 arasi serbest kalma maddesi koyalim. Iyi oynarsa, +10 milyon eder gelecek yaz.
Bana neden kripto bjkli dedin daha onu aciklamadin acikla ondan sobra engelle bari.ben engellememiştim ben de engelleyeyim.
gedson ve flo paketle ordan
renktaştşkler renktolar
hayatimda hic bu kadar iplenmemistim