Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu nun istenmemesinin sebebi Rumen olması ve Hagi popescu illie den sonra rumenlerin bizde başarılı olmaması ama bu mantıkla bakarsak pavon da alınmamalı Arjantin'i bizde başarılı örneği yok hem pavon hem stanciu cuk oturur bize berghuis de hollandali değil Rumen olsaydı kimse istemezdi

Stanciu nun istenmemesinin sebebi Rumen olması ve Hagi popescu illie den sonra rumenlerin bizde başarılı olmaması ama bu mantıkla bakarsak pavon da alınmamalı Arjantin'i bizde başarılı örneği yok hem pavon hem stanciu cuk oturur bize berghuis de hollandali değil Rumen olsaydı kimse istemezdi
sen nerden biliosn bunu bilir kişi misin allah mısın nesin sen de bu genelelmeyi yapıosn anketör müsün nesin ya

52 yaşındaki Didier Deschamps

1625905911080.webp

Stanicu nedir yahu adam 29 yasinda ordan oraya tenis topu gibi gitmis tamam bariz yetenekleri var ama oyle ucacak kacacak denen bir tip degil bize gulf siggurdson gibi suphe uyandirmayan adam lazim alex texira gibi adam lazim Sinyor terim lutfen transfere karisma birak bu isi bilen yapsin terime biraksak viscayi alir

Transfer oncelikeri bile yanlis 6 numara lazim once sonra solbek lazim sonra sag bek lazim sonra 8 numara lazim sonra 10 numara lazim sonra aciklara adam lazim neye gore transfer yurutuluyor anlayamadim kim denk gelirsemi saldim cayira mevlam kayirami bu gidisle elmas tarihe kars leke olarak gececek

Yedlin - Alpaslan - Marcao - Tasd
Aytac - Omer
Kerem - Akbaba - Babel
Mo

Psv macina muhtemelen boyle bir sey cikacagiz​

Stanciu oyle Hagi Sneijder gibi etki yarayacağını sanmiyorum. Bonservisi de var ardında mutlaka Gedson olmali. Öncelikle transfer enerjimiz sol bek ve Gedson olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt