- 1 Ağustos 2009
- 47.908
- 50.508
- 4.878
Yedlin - Alpaslan - Marcao - Tasd
Aytac - Omer
Kerem - Akbaba - Babel
Mo
Psv macina muhtemelen boyle bir sey cikacagiz
Yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedlin - Alpaslan - Marcao - Tasd
Aytac - Omer
Kerem - Akbaba - Babel
Mo
Psv macina muhtemelen boyle bir sey cikacagiz
solbek niye lazım? emre tasdemir ve omer bayram var zaten.Transfer oncelikeri bile yanlis 6 numara lazim once sonra solbek lazim sonra sag bek lazim sonra 8 numara lazim sonra 10 numara lazim sonra aciklara adam lazim neye gore transfer yurutuluyor anlayamadim kim denk gelirsemi saldim cayira mevlam kayirami bu gidisle elmas tarihe kars leke olarak gececek
Burak bey kaybolmuş olmasın ses seda yok
Saygılı olursan sevinirim konusma üslubuna dikkat et ben sana karşı birşey demişsem cevabını verirsin yok ben saygısızlık yapmıyorsam aynı şekilde senden de beklerimsen nerden biliosn bunu bilir kişi misin allah mısın nesin sen de bu genelelmeyi yapıosn anketör müsün nesin ya
İzleyecek halin yoksa ezbere yorum yapmayacaksın o zaman ? Videolardan izlemekle tam bir maçı izleyip gözlem yapmak aynı şey mi ? Topsuz oyunda nasıl mesela bir fikrin var mı ? Bu kadar bariz ise dediğim gibi neden iyi bir lige transfer yapmamış , seviye olarak düşük sayılacak liglerde yapmış yaptığı istatistikleri. Sorulara cevap yok ama bariz belli iyi topçu. Çok güvenilir bir kaynak.Scout ekibi gibi adamı çek cumhuriyetine gidip takip edecek halimiz yok videodan izleyecez adam bariz belli iyi topçu
Neye yorum yapayım mesela sen kaç macini izledin de ezbere yorum yapıyorsun stanciu yu anlatırmisin burda adı geçen kac oyuncuyu nasıl takip ettiniz bilelim de 2021 yılına bizde nasıl futbolcu takip edilir sizden öğrenelim öğrenmenin yaşı yok burda hangi oyuncu olursa olsun ilk olarak videosuna bakılır istatistiklerine bakılır siz neye bakıyorsunuz bizde kendimizi geliştirelim öğrenelimİzleyecek halin yoksa ezbere yorum yapmayacaksın o zaman ? Videolardan izlemekle tam bir maçı izleyip gözlem yapmak aynı şey mi ? Topsuz oyunda nasıl mesela bir fikrin var mı ? Bu kadar bariz ise dediğim gibi neden iyi bir lige transfer yapmamış , seviye olarak düşük sayılacak liglerde yapmış yaptığı istatistikleri. Sorulara cevap yok ama bariz belli iyi topçu. Çok güvenilir bir kaynak.![]()
Bu cidden büyük rezilliktürkiyenin batıya açılan kapısı galatasaray'da şeriatçıları ağırladığı için burak elmastan utanıyorum.
para yokneden transfer yapılamıyor?
Sebep o değil renkdaş sen burdaki herkesi Galatasaraylı sanıyorsun. Mesaj sayıları seni yanıltmasın. Şu adamın videolarını izleyip gelmesin diyebilen onun gelmesinden korkan algıcı bir kuşta olabilir.Stanciu nun istenmemesinin sebebi Rumen olması ve Hagi popescu illie den sonra rumenlerin bizde başarılı olmaması ama bu mantıkla bakarsak pavon da alınmamalı Arjantin'i bizde başarılı örneği yok hem pavon hem stanciu cuk oturur bize berghuis de hollandali değil Rumen olsaydı kimse istemezdi
Onlar yeterli diyorsan sıkıntı yok emre taşdemir kaç maç oynar ?solbek niye lazım? emre tasdemir ve omer bayram var zaten.
Haklı olabilirsin stanciu yu bilinmeyen bir futbolcu değil zaten piyasada beklenen patlamayı bence slavia prag Da yaptı bunun nedeni 10 numarada oynaması olduğunu düşünüyorum asıl mevkisi orasi adama iyi deyince linç edilecezSebep o değil renkdaş sen burdaki herkesi Galatasaraylı sanıyorsun. Mesaj sayıları seni yanıltmasın. Şu adamın videolarını izleyip gelmesin diyebilen onun gelmesinden korkan algıcı bir kuşta olabilir.