Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye yorum yapayım mesela sen kaç macini izledin de ezbere yorum yapıyorsun stanciu yu anlatırmisin burda adı geçen kac oyuncuyu nasıl takip ettiniz bilelim de 2021 yılına bizde nasıl futbolcu takip edilir sizden öğrenelim öğrenmenin yaşı yok burda hangi oyuncu olursa olsun ilk olarak videosuna bakılır istatistiklerine bakılır siz neye bakıyorsunuz bizde kendimizi geliştirelim öğrenelim
Öncelikle, noktalama işareti kullanmayı öğrenebilirsen belki yazdıklarını daha iyi anlama şansımız olur. Ben maçını izlemediğim için başka argümanlar ile mantık yürütüyorum , adamın futbolculuğu ile ilgili tek yorumum yok. Oynadığı lig , yaşı ve oynadığı milli takımın durumuna göre yorum yapıyorum ve bu sebeple temkinliyim. Bir futbolcuya iyi futbolcu demeden evvel en az 3-5 kez, 90 dakika izleme taraftarıyım. İzleme şansım yoksa iyidir veya kötüdür diye yorum yapmam. Düz adamlık yapıp video ile fikir edinirseniz sorduğum şeylere cevap veremezsiniz görüldüğü gibi. İki mesaj cevap yazdın, hala elle tutulur tek şey söylemedin. Tekrar soruyorum , topsuz oyunda nasıl bu arkadaş ? Pas alış verişi sırasında nasıl pozisyon alıyor, hızlı reaksiyon veriyor mu ? Ceza sahasına topsuz koşu konusunda başarılı mı ? Maç içinde istikrarı ne durumda , sadece top ayağındayken mi etkili ? Bunların cevabını video ile verebiliyor musun ?

Beğenilmeyen Stanciu'nun sadece duran top özelliği geçen sene bizi birkaç hafta önceden şampiyon yapardı.

Evet, üst düzey bir 10 numara değil ama bizim Belhanda'dan beklediğimiz şeyleri fazlasıyla yapıyor. Akan oyunda şut ve duran top

Bu arada Slavia Prag'ı da küçümsemeyin GS-BJK ve FB'den daha kötü takım değil. Geçen sene UEFA kupasında gruptan çıktıktan sonra önce Leichster City'i sonra bizi eleyen geçen senenin flaş takımı Glasgow Rangers'i eledi. Çeyrek finalde Arsenale elendi. Bir önceki yıl Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund, Barcelona ve İnter'li grupta hiçbir maçta ezilmedi.

Stanciu gelirse burada da Prag'da yaptığı gibi gol ve asist toplamının 20'ye yakın olacağını düşünüyorum. Transfr ile ilgili olumsuz tek konunun bizden sonra satışının pek mümkün görünmemesi

Albayrak dünyanin parasini teklif ederken Bjk'ya peskes cektiler, onlar da kazigi atip geri yolladilar, simdi de Berna hanimin elinde patladi. Etme bulma dünyasi.

Yine verilmis sadakamiz varmis, yoksa bir Amrabat, Diagne faciasi daha yasayacaktik :)

neden transfer yapılamıyor?
Çaykur Rizespor, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti.

Galatasaray'a İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden kötü haber geldi. Oğulcan ile ilgili alınan kararın iptali için başvuran Galatasaray'ın bu isteği kabul edilmedi. Yargıtay da bu kararı onarsa transfer yasağı yeniden başlayacak.(Milliyet)

Çaykur Rizespor, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti.

Galatasaray'a İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden kötü haber geldi. Oğulcan ile ilgili alınan kararın iptali için başvuran Galatasaray'ın bu isteği kabul edilmedi. Yargıtay da bu kararı onarsa transfer yasağı yeniden başlayacak.(Milliyet)
çok tepkiliyim bu şeriatçiler transfer yasakları falan ağır geldi nöbete 1 gün şahsi ara veriyorum

ya bu rizespor kafar aşağlık bir camia olamaz.İnşallah amatöre kadar düşersiniz.Bu oğulcanda faydsası zararı var.Ulan bir tane bile hukukçu yok mu şu transfer işlerinde durumu anlayacak

Öncelikle, noktalama işareti kullanmayı öğrenebilirsen belki yazdıklarını daha iyi anlama şansımız olur. Ben maçını izlemediğim için başka argümanlar ile mantık yürütüyorum , adamın futbolculuğu ile ilgili tek yorumum yok. Oynadığı lig , yaşı ve oynadığı milli takımın durumuna göre yorum yapıyorum ve bu sebeple temkinliyim. Bir futbolcuya iyi futbolcu demeden evvel en az 3-5 kez, 90 dakika izleme taraftarıyım. İzleme şansım yoksa iyidir veya kötüdür diye yorum yapmam. Düz adamlık yapıp video ile fikir edinirseniz sorduğum şeylere cevap veremezsiniz görüldüğü gibi. İki mesaj cevap yazdın, hala elle tutulur tek şey söylemedin. Tekrar soruyorum , topsuz oyunda nasıl bu arkadaş ? Pas alış verişi sırasında nasıl pozisyon alıyor, hızlı reaksiyon veriyor mu ? Ceza sahasına topsuz koşu konusunda başarılı mı ? Maç içinde istikrarı ne durumda , sadece top ayağındayken mi etkili ? Bunların cevabını video ile verebiliyor musun ?
Telefondan yazdığım için ve çalıştığım noktalama işaretlerinde hata olabilir otomatik düzeltme farkli olabiliyor ancak ben elle tutulur yazmışım zaten videodan izliyorum istatistiklerine bakıyorum yorum yapıyorum dostum oynadığı lig e bakarak temkinli olabilirsin haklı çıkma düşüncen varsa haklı ol sorun yok benim söylediğim belli burda hangi oyuncu olursa iyi kötü diye yorum yapılır oturup tek tek bütün oyuncuları kimse izlemez bence yıl 2021 halen videodan mi izlenir demen yerine topsuz oyunda nasıl geldiği ligi göz ardı etmeyelim diye yorum yapsaydın muhabbet tartısmasi futbol üzerine olurdu

5-10 gün mevzusunun gerçekçi olmadığı ortada da Psv maçı öncesi her şey hazır olacak sözünün havada kalması büyük ayıp. Basketbol ve voleybol takımlarının baştan aşağı yenilenmesi gerekirken daha başlarına yönetici bile atanmamış olması da ayrı ayıp. Başkanlık makamı her sene daha da dibi gördüğünden kulüp nasıl iyi yönetilir unuttuk. Eski yönetimler kafasından devam edecek adamlara üç sene daha tahammül edecek gücümüz yok.

Onlar yeterli diyorsan sıkıntı yok emre taşdemir kaç maç oynar ?
Ömer bayramdan sol bek mi olur her maç arkasına sürüyle adam kaçırır
senin mantığa göre 10 numarada lazım değil Diri bir akbaba oynar
6 numarayada gerek yok Aytaç oynasın
transfere gerek yok o vakit kadro yeterli
ben yeterli demiyorum ama yeterli goruluyor ki sozlesme uzatıldı ikisiyle de. kadroda 3 tane solbek tutacak luksumuz var mı?

Nerede transferler hani tam kadro çıkıyorduk psv maçına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt